≫ 

Poznata glumica priznala da se kupa zajedno sa svojim sinom: "To me okrepljuje i smiruje"

Mnogi su je osudili zbog ove izjave

  • 2
Ališa Silverstoun

Printskrin Instagram / aliciasilverstone

Glumica Ališa Silverstoun, najpoznatija po ulozi u filmu "Clueless" (Otkačena plavuša), šokirala je javnost priznanjem da se svake noći kupa zajedno sa svojim sinom

Filmska zvezda je ispričala da je iskoristila period pandemije korona virusa za kuvanje i dugačke šetnje, ali je, takođe, pronašla i novu rutinu koju sprovodi zajedno sa svojim detetom, devetogodišnjim dečakom Bear Blu.

- Moj sin i ja se kupamo zajedno u kadi, a kada nije kod mene, sama se okupam i to me dosta okrepljuje i smiruje - istakla je Ališa.

Iako su je mnogi osudili zbog ove izjave, odnosno činjenice da deli svoju intimu sa detetom, ona ne vidi ništa loše u tome.

Ovo nije prvi put da Ališa šokira svet svojim izjavima. Podsetimo, pre osam godina je ispričala u jednom intervju da pre nego što svom detetu ponudi zalogaj, prvo ga ona sažvaće.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

 

Takođe je govorila i o svom posebnom režimu veganske ishrane, odnosno navikama koje je prenela i na svoje dete.

- Kada sam bila trudna sa Bearom jela sam smeđu rižu, konzumirala sam je dok je bio u mom stomaku i dok sam ga dojila, i sada on jede smeđu rižu. Zbog takve ishrane on je danas smiren dečak i nema ispade besa. Ne moram na njega da vičem niti da vrištim. Nije potrebno, samo treba da kažem 'Ne, hvala' i on prihvati takav odgovo - izjavila je Silverstounova.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

 

Video: Anja Mit o Urgentnom centru: Nije lako biti doktor

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA