Veruje da je sve razočarao: "Osećam se kao gubitnik jer moja žena ne može da zatrudni"

"Moja supruga ima 39 godina i veoma je hrabra. Ona je ta koja me teši, ali neretko i ja nju uhvatim u plaču..."

  • 3
tužan muškarac, frajer, tip, tuga Foto-ilustracija: Pixabay

Pokušavaju već godinama, a on sad misli da je sve izneverio time što ne može da učini da mu supruga zatrudni.

- Uradio sam testove koji su pokazali da sam neplodan. Pokušali smo sa vantelesnom oplodnjom, ali izgleda da ni u tome nećemo uspeti, budući da nam je ponestalo novca da istrajemo – ispovest započinje muškarac (44) koji je želeo da ostane anoniman.

- Moja supruga ima 39 godina i veoma je hrabra. Ona je ta koja me teši, ali neretko i ja nju uhvatim u plaču. Istinski želimo bebu, a ja se osećam kao veliki gubitnik što to ne mogu da joj priuštim. Možete li nekako da mi pomognete? – pita nas.

Odgovor: Nikoga niste izneverili, već je priroda ta koja može biti neljubazna prema nama. Niste gubitnik, već ljudsko biće.

Neplodnost je emotivno vrlo bolna, ali niste vi krivi za to. To bi bilo isto kao kad biste kratkovidu osobu optužili zbog lošijeg vida.

Problemi s plodnošću mogu uzrokovati distanciranje među parovima, ali smo sigurni da vas supruga voli i da vas ceni više od običnog davaoca semena.

Otvoreno razgovarajte o svemu. Nemojte se plašiti da joj kažete sve što vam je na duši. Zajedno radite na rešavanju problema, nemojte isključivati jedno drugo. Intimni razgovori jačaju ljudske odnose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez brige

    5. jul 2020 | 23:27

    Samo da je ona zdrava imacete decu

  • Ja

    6. jul 2020 | 01:59

    I moja supruga nije mogla da zatrudni, ali smo se izborili i dobili predivnu devojcica. Treba imati samo veru, nadu i ljubav i bice sve u redu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA