"Supruga ne prihvata decu iz mog prvog braka. Ne dozvoljava im da kroče u naš dom. Šta da radim?"

"Postalo je toliko loše da sam počeo da se viđam s njima u tajnosti"

  • 49
dete, decak, sin, svađa roditelja, roditeli se svađaju, porodica svađe u porodici

Foto: Wavebreak / Profimedia

- Mojoj supruzi je teško da prihvati to što imam decu iz prvog braka, a ja se osećam kao u klopci. Zajedno imamo ćerkicu od dve godine. Ona ima devetogodišnjeg sina iz prethodnog braka i ja sam ga prihvatio kao svog – ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Međutim, i ja imam dva sina iz mog prvog braka. Imaju 11 i 8 godina, a moja supruga mi ne dozvoljava da ih viđam, niti da razgovaram sa njima. Ne dozvoljava im da kroče u naš dom.

Postalo je toliko loše da sam počeo da se viđam s njima u tajnosti. Znam da je njeno stanovište pogrešno, ali je ona toliko uverena da je u pravu da ne razmišlja valjano.

Imam 37 godina i imam osećaj kao da sam izneverio svoju decu. Šta da radim? – pita nas.

Odgovor: Nije u redu što se vaša supruga ovako ponaša. Recite joj da imate dovoljno ljubavi za svu vašu decu i da će vaša ćerka imati veliki doprinos i sreću što će poznavati svoju polu-braću. Budite nepokolebljivi, ali smireni.

Viđajte se sa sinovima van kuće ako morate, ali se postarajte da oni znaju da ih volite i da će uvek biti deo vašeg života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    12. jul 2020 | 20:37

    Sta da radis? Idi prvo proveri da li si normalan!

  • Marina

    12. jul 2020 | 20:14

    Ostavi je. Loš je čovek.

  • Natali

    12. jul 2020 | 19:52

    Vasa supruga nije dobra osoba. Vasa deca iz prvog braka su deo Vas i to ne moze nista da promeni. Budite malo ostriji i odlucniji po tom pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA