≫ 

Hrvatska influenserka napala Hilari Klinton: "Predlaže da se nerođenim bebama zabiju makaze u glavu"

Doris Stanković izazvala velike polemike klipovima u kojima govori o abortusu

  • 0

Influenserka Doris Stanković je devojka koju je šira javnost upoznala nakon što joj je jedan porečki restoran odbio saradnju. Sada je javnost šokirala serijom videa na TikToku u kojima govori o abortusu.

Doris je prvo objavila snimak na kojem joj jedna prijateljica suflira da ne može tako da priča jer je "ružno".

- To nije samo moje mišljenje nego stav sva četiri medicinska fakulteta u Hrvatskoj, za ubistvo nema empatije - rekla je Doris, a prijateljica joj je odgovorila da ta izjava ne svedoči samo o niskoj emocionalnoj inteligenciji već i niskom IQ.

- Imam pravo na sopstveni stav, kao što ti nemaš pravo na diktaturu i pitanje života i smrti - odgovorila joj je Doris i u sledećim klipovima nastavila da "podučava" o abortusu.

U jednom snimku je čak pomenula i Hilari Klinton.

- Zlo je predlagati, kao što to radi Hilari Klinton, da je OK minutu pre rođenja doći isrgnuti bebu za noge van, ostaviti glavu unutra, uzeti makaze, zabiti ih u lobanju i izvaditi bebi mozak napolje. To je po Hilari Klinton OK. Ljudi, gde vam je stav?!

Prvi video u kojem govori o abortusu pogledan je čak 177 hiljada puta, a poslednji u kojem spominje Hilari Klinton 68,7 hiljada.

Inače, Doris na TikTok-u prati više od 257 hiljada ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA