≫ 

Majke same žele da odrede datum rođenja svog deteta: Astrolog otkriva koliko to može biti opasno

Mnoge žene žele da nameste termin carskog reza kako bi se njihovo dete rodilo u određenom horoskopskom znaku. Kako to utiče na natalnu kartu i da li je to normalno, odgovara nam naš astrolog Aleksandra Bjeljac.

  • 6
Trudnica, Zvezde

Foto: Pixabay

Kako je astrologija stekla nezapamćenu popularnost u poslednjih nekoliko godina, sve veći broj žena u Srbiji, ali i u svetu, želi da pomeri svoj termin porođaja kako bi se dete rodilo u određenom horoskopskom znaku. Normalno, ovo se obično dešava kada je zakazan carski rez, a termin pada na prelazu dva znaka.

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kako nameštanje termina porođaja može da utiče na natalnu kartu deteta.

Astrologija je prodrla, kao nekad religija, a kasnije nauka, u sve aspekte života - mnogi prema položaju zvezda ocenjuju trenutno stanje u zemji i svetu, tumače društvene promene, ali i postavljaju ciljeve i donose odluke.

U skladu sa tim, mnoge mlade majke žele da odrede horoskopskog znak svog deteta

 

Sve veći broj žena koje veruju u astrologiju, ili tumače njene delove, žele da zakažu carski rez u klinici, prema datumu koji im odgovara, odnosno prema astrologiji.

Logično, datum nameštaju u slučajevima kada je termin na prelazu dva znaka, kako bi se dete rodilo u određenom zodijaku, koji im se lično više dopada.

Horoskop

Foto: Pexels/ Ilzy Sousa

Kontaktirali smo astrologa Aleksandru Bjeljac kako bismo saznali da li majke ovom odlukom mogu da remete sudbinu deteta.

- Sve češći su slučajevi u kojima majke same žele da odrede datum rođenja svog deteta, kako bi ono bilo rođeno u određenom horoskopskom znaku. Ipak, žene bi trebalo da znaju da time ne menjaju samo znak, vec da se tim iniciranjem može uticati na ceo natus. Kako bih detaljnije pojasnila, takvom samovoljnom odlukom menjaju se dan i vreme, što samim tim menja i stepene na kojima se nalaze planete. One traznitiraju, prolaze kroz razlicite položaje, a poznato je da u jednoj natalnoj karti sve zavisi od položaja sporih, a bitnih planeta u trenutku rođenja - ističe Aleksandra za portal "Telegraf".

foto Pixabay

foto Pixabay

Astrolog objašnjava da nikako ne bi trebalo uticati na ishod bilo kog natala, te ne preporučuje majkama da nameštaju termin carskog reza.

- Sa moje tacke gledišta, kao astrolog, ne bih to preporučila budućim majkama. Razlog je vrlo prost, vi ste odabirom dana rođenja odabrali i sve drugo pored horoskopskog znaka, što je mnogo bitnije za astro predispozicije u zivotu. Astrologija vrlo specificno posmatra datume rođenja i ne bi trebalo uticati na ishod bilo kog natala - napomenula je.

Horoskop

Foto: Pexels/Baraa jalahej

Mnogo je ispravnije dozvoliti prirodi da sama "obavi svoj posao", kako bi se dete rodilo na datum koji mu je namenjen.

- Prednost bih dala prirodi, spontanosti, pa u neku ruku i sudbini, ako je tako možemo nazvati. Rođenje je jedina stvar koju ne možemo odabrati, pa ne bi trebalo ni da ga iniciramo iz kog god ličnog razloga - zaključuje astrolog Aleksandra Bjeljac u razgovoru za "Telegraf".

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    16. oktobar 2020 | 19:29

    Treba pustiti da priroda uradi svoje , svaka cast Aleksandra ‼️

  • Mili

    16. oktobar 2020 | 17:01

    Astrologija je komoleksana nauka i nije za lakoverne. Na žalost 99,99 % naših tz astrologa su šarlatani ili slabi poznavaoci astrologije.

  • Mimi

    16. oktobar 2020 | 16:28

    A šta sa decom rođenom pre vremena, koja su mimo volje majke rođena prevremeno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA