≫ 

Dečko ju je maltretirao, a onda je rešila da se osveti njegovoj porodici

Kažnjena zbog neprimernog ponašanja

  • 0
Devojka, maltretiranje, silovanje, žena, nasilje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Šelbi Greti je bila u vezi sa muškarcem kojem je rešila da se osveti, jer ju je fizički zlostavljao. Odlučila je da to uradi na dva načina - šaljući njegove eksplicitne snimke njegovoj porodici i naručujući neplaćenu hranu koju su dostavljači odnosili njegovoj porodici.

Izjasnila se krivom za slanje golišavih, nepristojnih sadržaja koje je slala, uznemiravanje, kršenje javnog reda i mira i nanošenje materijalne štete jer je razbila prozor na kući njegove majke.

Bila je osuđena na dvanaestomesečni dobrovoljni rad, 25 dana posete rehabilitacionom centru i novčanu kaznu od po 50 funti svakom od oštećenih članova porodice njenog dečka.

Shelby Gratty

Foto: Facebook/Shelby Gratty

Tužilac Harijet Levin rekla je sudu da je Greti poslala nepristojan video snimak na kom su genitalije njenog bivšeg partnera izložene njegovoj porodici.

Majka mladića nasilnika izjavila je kako veruje da je Greti to radila kako bi se vratila njenom sinu, kao i da je neprihvatljivo slanje nepristojnih snimaka i genitalija njegovoj sestri.

Takođe, ona je naručivala hranu za poneti i upućivala dostavljače na adresu bake i deke svog bivšeg.

Čekala je u zasedi i porodici  svog bivšeg pravila probleme, tvrdeći da je podstaknuta nasiljem koje je trpela od svog dečka. On je zbog partnerskog nasilja osuđen na četiri godine zatvora.

Shelby Gratty

Foto: Facebook/Shelby Gratty

- To su postupci žene koja nije znala na koji način da se osveti i preduzela je zaista neprimerene mere protiv ljudi koji  nisu odgovorni za ono što joj je činio njen momak - zaključilo je tužilaštvo.

Otkako je izašla pred sud, njeno neprimereno ponašanje je prestalo.

Šelbi nije ranije bila osuđivana, te joj je to uzeto kao olakšavajuća okolnost.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA