≫ 

Megan Markl otkrila da je izgubila bebu: "Dok sam menjala sinu pelenu, osetila sam bol u stomaku"

Bolna ispovest poznate glumice

  • 4
Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju.

U današnjem Njujork tajmsu, Megan je opisala da joj je pozlilo kod kuće u Los Anđelesu.

Kako kaže, najteže joj je palo da gleda princa Harija kako tuguje dok se i ona sama "raspadala u komade".

- Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju, pevajući mu uspavanku da bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je potpun kontrast mom osećanju da nešto nije u redu - napisala je.

U rubrici pod nazivom "Gubici koje delimo" napisala je:

- Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da gubim ono drugo.

Megan je napisala da se to desilo jednog julskog jutra koje je izgledalo kao i svako drugo. Kada se probudila i nahranila pse, pospremila je Arčijevu odeću i bojice, a onda vezala kosu u rep. Krenula je da zameni Arčiju pelenu kada je osetila jak bol u stomaku.

- Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti - zaključila je.

Bakingemska palata saopštila je danas da je članak u kojem je vojvotkinje od Saseksa Megan Markl otkrila da je u julu imala spontani pobačaj "duboko lična stvar" koju ne želi da komentariše, prenosi Rojters.

U odvojenoj izjavi jedan izvor iz palate naveo je da u kraljevskoj porodici zavladala razumljiva tuga zbog toga što je supruga princa Harija izjavila za Njujork tajms.

Video: Megan Markl čita rođendansku priču svom sinu Arčiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    25. novembar 2020 | 10:47

    Zao mi je kroz probleme koje prolaze,ne samo oni nego svi ljudi.Ali Kejt i Megan su mi toliko antipaticne,skrivene zloce. Jedna jedina i neponoovljiva je bila princeza Dajana.

  • Koviljka

    25. novembar 2020 | 18:37

    Ona se zali da je javnost ne ostavlja na miru a sad sama trci u javnost i trazi sazaljenje.To se desava hiljadama zena,Pa sta?Ona je jedna mala televizijska glumica koja ne moze da dise bez javnosti.

  • Zorica

    25. novembar 2020 | 13:38

    Megan,da ste vi zdravo i da se volite. I Arci ce dobiti batu ili seku,ali cuvajte se stresa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA