≫ 

Holivud u kući: Tata i ćerkica rekreirali su scene iz poznatih filmova, a rezultati su urnebesni!

Petogodišnja Matilda bila je Džek Nikolson, Brus Vilis, Majkl Džej Foks...

  • 0
Alex Zane Foto: Instagram/tot_for_tot_remakes

Da bi prekratili vreme koje su morali da provedu u izolaciji, Aleks Zane (40) i njegova kćerkica Matilda (5) u aprilu su započeli neobičan projekat – odlučili su da rekreiraju kultne scene iz najpoznatijih filmskih ostvarenja.

Zapravo, ideja pripada njenom ocu, a Matilda je glavni junak na svakoj rekreiranoj fotografiji.

Aleks, koji inače radi kao državni tužilac, došao je na ideju da pravi neobične fotografije kada je video kako se njegova kćerkica u trenucima dosade penje na krov pozamašne igračke automobila i ponaša se kao da surfuje.

- U tom trenutku setio sam se scene u kojoj Majkl Džej Foks surfuje, pa sam fotografisao Matildu i tu fotografiju poslao prijatelju koji je profesionalni fotograf – kaže Aleks.

– On je dodao efekte, pa sam tu fotografiju objavio na Fejsbuku. Ljudima se to dopalo, a onda sam odlučio da svakog dana slikam Matildu koja će oponašati junake najpoznatijih filmskih ostvarenja. Ona se dobro zabavljala, bilo joj je lakše da provodi vreme u kući, a ja sam odlučio da objavljujem rekreirane fotografije na Instagramu.

Prema njegovim rečima, reakcije su bile neverovatne:

- Supruga i ja smo mislili da bi takve fotografije mogle da budu simpatične našim prijateljima i familiji, ali činjenica da su se dopale i ljudima koje ne poznajem baš nas je obradovala. Ako smo bar na 11 sekundi ljudima skrenuli pažnju sa negativnih vesti, to je dobro.

Instagram nalog na kom Aleks objavljuje Matildine fotografije prati skoro 18.000 ljudi.

Video: Kreativni tata u epizodi Dobar, loš, gladan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA