≫ 

Dete nasred Knez Mihailove viče mami "budalo, dolazi 'vamo": Njena reakcija je još šokantnija!

Nemila scena odigrala se juče, a dete je doslovno vikalo na sopstvenu majku

Nesvakidašnja scena odigrala se juče u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu između jedne majke koja je hodala sa detetom.

Kako očevici navode za "Blic", mališan je išao za svojom majkom i uz glasne povike "budalo" privlačio pažnju.

Uzvikivao je "Dolazi 'vamo" i još neke nerazgovetne uvrede, kako se čini, na majčin račun. Žena je hodala ne osvrćući se dok ju je dete uvredama glasno dozivalo.

Podsetimo, slična situacija dogodila se sredinom oktobra na Novom Beogradu kada je dete histerisalo čitavih 10 minuta samo zato što mora da ide kući, a majka nikako nije uspevala da ga smiri.

Video: Šokantan prizor: Dete napala otrovna stonoga dok se majka igrala na telefonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    2. decembar 2020 | 17:48

    Prema ovoj zeni verovatno majci, ovako se ponasa otac deteta. Jasno je. Dete vice, dolazi ovamo jel cujes sta ti kazem. Dete samo kopira i misli da tako treba. Nije ono krivo. A majka trpi i ceka da dete poraste pa da dobije i batina. Strasno

  • goga

    2. decembar 2020 | 18:14

    Ja sam ga rodila i ja ću ga vaspitavati kako znam i umem, ako treba i dve-tri po turu. Ovakvi roditelji ostavljaju dete da ga sa 15-16 godina vaspitava policija

  • Didi

    2. decembar 2020 | 19:31

    Hmm da je moje dete, tu na sred ulice bi dobilo batine, s druge strane verovatno bi to neko snimio i komentari bi bili tipa "strasno" "dete se ne vaspitava batinama, nego razgovorom i sl", mozda bi me neko i prijavio... Dete je moglo gde god cuti te ruzne reci.. Ja sam dobijala batine, pa sam normalna :D. Poenta price je da bi se svakako digla prasina, da je tukla-sto je tukla, nije tukla-sto nije i sl. Svi smo mi najbolji savetnici za tudje zivote. Ugodan dan svima i pazite na svoju decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA