≫ 

Rodila je šesnaestoro dece, a kad se udala nije htela nijedno: "Muž me je nagovorio da rađam"

Hrabra Australijanka bila je u drugom stanju 23 puta, ali je, nažalost, imala nekoliko spontanih pobačaja

  • 9
Bonell Family

Foto: Instagram/thebonellfamily_

Kad su se venčali, Dženi i Rej Bonel iz Australije nisu ni slutili da će njihova porodica jednog dana brojati 18 članova. Danas, Bonelovi imaju 16-oro dece, a hrabra mama podelila je sa javnošću priču o seriji trudnoća.

- Sećam se da sam rekla Reju da me ne zanima rađanje dece, zaista ih nisam želela - priseća se Dženi situacije s početka braka.

Njen suprug potiče iz šestočlane porodice i nikada nije skrivao da bi voleo da ima makar četvoro dece. Uspeo je da ubedi Dženi da dobiju makar jedno dete, a onda se desilo nešto što mlada mama nije očekivala - poželela je da njihova porodica bude brojnija. Ipak, nije planirala da ode toliko daleko...

Bonelovi su izrodili devet dečaka i sedam devojčica, starosti između 31 i šest godina.

Iako 16 trudnoća same po sebi izazivaju znatiželju, mama iz Australije priznala je da je, zapravo, bila u drugom stanju 23 puta, ali je, nažalost, imala i nekoliko pobačaja.

Imali su jednog sina i dve kćerke kad je Dženi iznova ostala u drugom stanju. Mislili su da će dobiti još jednog sina i tu "staviti tačku". Ali, rodila se devojčica koja je, zapravo, najveći "krivac" što Bonelijevi imaju brojno potomstvo - mama i tata su hteli da nastave sa daljim širenjem porodice, da bi "odnos snaga" među dečacima i devojčicama bio izjednačen. Na kraju su "prevagnuli" sinovi.

- Uživali smo u ovom procesu rasta porodice. Dobili smo petnaestu bebu i bili smo otvoreni za još jednu, ali sam, nažalost, imala četiri pobačaja zaredom. To je bilo vrlo teško - rekla je ova hrabra žena.

Na kraju je stigla Kejtlin, najmlađi član familije Boneli. Iako bi ponosni roditelji voleli da dobiju još dece, to im za sada ne uspeva; Dženi je svesna da bi u 51. godini života teško ostala u drugom stanju prirodno, kao što je to bio slučaj svih prethodnih puta. Kaže da je zadovoljna "postignutim rezultatom".

- Presrećni smo što imamo ovoliko dece, mnogo ih volimo. Osećam se tako počastvovano što sam mama, nisam mogla da zamislim ni bolji život, ni bolju odluku od ove da rađam - ushićena je Dženi.

Ipak, priznaje da joj je život sada možda malo stresniji sa odraslom decom nego dok su bili bebe.

Video: Porodica od 11 muzičara potvrdila izreku: Gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    24. februar 2021 | 14:53

    Дивота. Нек им је са срећом. Да је тако код нас, макар упола, за 30 година би нас било 20 милиона, а онда...

  • Mima

    24. februar 2021 | 18:21

    Meni je ovo bolesno.

  • Petar

    24. februar 2021 | 17:17

    Bolje kvalitet nego kvantitet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA