8 dana nije mogla da vidi svoje četvorke zbog nevremena: Suprug je odlučio da snimi ponovni susret

Majci su suze krenule na oči kada je posle mnogo dana čekanja ponovo ugledala svoje bebe

  • 0
mama beba Printskrin: TikTok/caffsquad

Velika snežna mećava u Teksasu razdvojila je mlade roditelje Starlina i Bila Kaferata od svojih novorođenih četvorki, koje su morale da ostanu na intenzivnoj nezi.

Kada su čuli vesti o snegu, par se nije zabrinuo, jer su oboje odrasli u Nju Džersiju, gde su teške i hladne zime sasvim uobičajena pojava.

Međutim, nevreme je bilo daleko gore od očekivanog. Milioni ljudi u Teksasu smrzavali su se u kućama s ograničenim, ili nikakvim, pristupom električnoj i toplotnoj energiji, a Starlin i njen suprug nisu mogli da dođu do dece, piše Today.

Dok je trajalo nevreme, bebe su bile udaljene na 40 kilometara od roditelja, na odeljenju intenzivne nege u bolnici St. David’s North Austin Medical Center.

Starlin se porodila u 31. nedelji trudnoće, a bebe Leonon, Stela, Frančeska i Enzo, ostale su u bolnici.

- Putevi nisu bili prohodni. Izvukao sam svoj kamion sa prilaza i zaglavio se na tri sata - ispričao je Bil.

Osam dana on i njegova supruga nisu mogli da posete svoju decu.

- Bilo je apsolutno brutalno. Taj osećaj da ne možeš da dođeš do svoje dece - poručila je Starlin koja je dodala da su medicinske sestre, kao i ostatak osoblja, bili neverovatno brižni. Omogućili su njoj i njenom suprugu da bebe vide preko videopoziva.

Otac Bil odlučio je da snimi ponovni susret sa bebama.

@caffsquadThat’s one happy Mama! ##Quadruplets ##Quads ##Multiples ##IVF ##Infertility ##FYP ##ForYou ##Viral ##NICU ##RainbowBaby ##TexasIceStorm ##TexasBlizzard ##NICUbaby♬ Good as Hell - Lizzo

Ćerle Frančeska i Lenon stigle su kući gde im se veoma obradovala starija sestra Zoe, a očekuje se da im se uskoro pridruže i Stela i Enzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA