≫ 

Potrošila 3 miliona za rođendansku zabavu svoje kćerke (6): Devojčica nije bila zadovoljna tortom

Tata male slavljenice bio je u šoku kad je došao na proslavu

  • 0
Najskuplji dečji rođendan 30.000 dolara Nicole Jason Gracie Printskrin: Youtube/tlc uk

Rođendanske proslave koje roditelji organizuju deci odavno su u sukobu sa zdravim razumom ne samo u svetu, već i kod nas.

Zakupljivanje igraonica, specijalne toalete za slavljenike, posluženje koje košta pravo bogatstvo, angažovanje animatora, slanje pozivnica, fotografisanje, video-zapisi, dovođenje poznatih ličnosti..., sve to često pravi havariju u kućnom budžetu, ali se roditelji vode maksimom: "Nek košta šta košta, jedan je život, jednom godišnje moje dete slavi rođendan!"

U tom pravcu razmišljala je i Nikol kada se njenoj kćerkici Grasiji približavao šesti rođendan. Mama je potrošila više od tri miliona dinara u dolarskoj protivvrednosti za rođendansku zabavu iz bajke - na užas njenog supruga.

Nikol je bila odlučna da svojoj kćerkici Grasiji pokloni zabavu za pamćenje; brat i sestra male slavljenice odavno su prerasli dečje godine i prestali da se raduju rođendanskim zabavama, a mama nije mogla da dopusti da veliki dan u životu njenog najmlađeg deteta prođe "tek tako".

- Ovo je moje poslednje dete koje živi u ovoj bajkovitoj zemlji i želim da pamtim ovaj trenutak - rekla je Nikol za TLC's Outrageous Kids Party.

Međutim, njen suprug Džejson nije bio za ovako raskošnu ceremoniju. Iako je apelovao da "Nikol drži stvari pod kontrolom", to se nije dogodilo. Prvobitni dogovor da budžet za proslavu ne pređe milion dinara pokvarili su planovi uzbuđene mame.

Nikol je odlučila da unajmi zamak u kom će zabava biti održana, a naručila je i 2.000 cvetova kojima će ga ukrasiti, 300 kostima za klince, ledenu skulpturu i švedski sto za 250 gostiju.

- Pretpostavljam da sam švorc - uzdahnuo je Džejson dok je razgledao mesto događaja.

Nikol je čak angažovala frizere i šminkere da pripreme malu princezu Grasiju, ali šestogodišnjakinja nije pokazivala interesovanje da se spremi onako kako je mama zamislila.

Kada je napokon bila spremna, Grasija je ušla u kočiju s konjskim zapregama gde ju je dočekala "vilinska kuma" sa ogromnim spiskom gostiju.

Iako je to bila zabava iz najluđih snova većine šestogodišnjaka, Grasiji nije sve bilo potaman. Devojčica je počela nekontrolisano da besni nakon što je videla tortu na osam spratova.

- Grasija je pomalo perfekcionistkinja poput mene. Zasmetalo joj je što ptičica na torti nije bila plave boje i počela je da plače - pravdala je mama postupke svoje šestogodišnjakinje.

Ali Grasiji se ubrzo vratio osmeh kada joj je uručen rođendanski poklon - ružičasti automobil u prirodnoj veličini.

Video: Tragična žurka ruske bogatašice! Bacila suvi led u bazen, poginuo joj muž i dvoje prijatelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA