≫ 

Daru su pre 10 godina na internetu proglasili najgorom mamom: Evo šta njena ćerka danas misli o tome

Dara je branila slatkiše svojoj 7-godišnjoj ćerki i uvek se brinula oko njene kilaže

  • 1
Printskrin: Youtube/Anderson

Dara Lin Vejs je pre 10 godina napisala članak za časopis "Vog" koji je privukao veliku pažnju javnosti, a posebno drugih roditelja.

Naime žena je pisala o tome kako svoju 7-godišnju ćerku tera na dijete i ubrzo je na internetu proglašena za najgoru majku.

Godinu dana pre nego što je članak objavljen, Dari je lekar rekao da je njena ćerka Beti Kovi Vejs gojazna i da bi trebalo malo da smrša.

Zbog toga je njena majka odlučila da je stavi na restriktivnu dijetu, te ju je jednom prilikom poslala na spavanje bez večere jer je ranije tokom dana unela više kalorija nego što je bilo dozvoljeno. Dara je svojoj ćerki branila da jede bilo kakve slatkiše, a kada je posle godinu dana devojčica smršala 7,2kg njena majka je rekla da "borba još uvek nije gotova i mislim da nikad neće biti".

Nakon svega kroz šta je prošla, danas 17-godišnja Beti kaže da je njena kilaža stalna borba i da smatra kako ju je majka preterano forsirala da smrša. Tinejdžerka ističe da danas ima ozbiljne probleme sa samopouzdanjem.

Takođe, kaže da tekst objavljen u "Vogu" ni najmanje nije pomogao jer su je deca zbog toga ismevala i nazivala debelom svinjom.

- Nikada nisam sumnjala u dobre namere svoje majke. Zaista sam uspela da smršam sedam kilograma naredne godine zbog zdravije ishrane, iako mislim da opsednutost kalorijama generalno nije zdrava - kaže Beti.

U jednom ranijem intervjuu Dara je rekla da je ona samo brinula o ćerkinom zdravlju i da je uradila nešto što bi i mnogi drugi roditelji učinili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA