≫ 

Očekivala je sedmorke, a rodila je 9 beba: Lekari nisu mogli da dođu sebi od iznenađenja

Trudnica iz Malija porodila se u bolnici u Maroku i donela na svet 5 devojčica i 4 dečaka

  • 5
Bebe porodilište Ilustracija; Foto: Shutterstock

Halima Cise (25) iz Malija bila je iznenađena kada joj je lekar posle ultrazvučnog pregleda rekao da će roditi sedmorke. Još veći šok usledio je kada se mlada mama porodilana svet je carskim rezom donela 9 beba.

Kada su lekari u martu rekli da će Halimi biti potrebna posebna nega, s obzirom na specifičnu trudnoću, te da će morati da bude pod kontrolom lekara specijalista, prebačena je u Maroko. Tamo se i porodila i donela na svet 5 devojčica i 4 dečaka.

- Mama i bebe se za sada dobro osećaju – izjavila je ministarka zdravlja Malija koju o stanju mlade mame i njenog potomstva izveštava lekar koji je sa Halimom otputovao u Maroko.

- Trebalo bi da se vrate u domovinu za nekoliko nedelja.

Seorang wanita selamat melahirkan bayi kembar sembilan di Maghribi. Halima Cisse, 25 tahun, berasal dari Mali,...Posted by ASYIKfm on Уторак, 04. мај 2021.

Lekari su bili izuzetno zabrinuti za zdravlje gospođe Cise i njenog potomstva. Naime, mali broj trudnica doneo je na svet devet beba odjednom, a pored toga šanse za preživljavanje beba su uglavnom male.

Video: Bebe se postrojile kod kreveca, kad je mama prišla, nastao je haos!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    5. maj 2021 | 11:01

    Neka su svi zivi i zdravi. Nadam se da ce imati svu pomoc u odgoju dece.. Od drzave bi trebalo takodje. Lepotani mali. 😊

  • Nole

    5. maj 2021 | 10:23

    Svaka cast. Cestitam.

  • Kakva sreca!

    5. maj 2021 | 17:49

    Zavidim joj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA