≫ 

"Vakcine" stigle i do dečjih slatkiša: Prodaju se u Beogradu, koštaju 20 dinara i plave su boje

Ni industrija slatkiša nije odolela trendu da se na neki način priključe aktuelnoj temi

  • 9
Slatkisi vakcine Foto: sweetmania.pl

Pandemija korona virusa koja traje već duže od godinu dana, odavno je glavna tema u medijima, u razgovorima među rođacima, prijateljima, poznanicima. Ovoj temi priključio se i pronalazak vakcine, a ako po strani ostavimo činjenicu da je reč o ozbiljnoj pošasti i pogledamo iz drugog ugla, shvatićemo da je korona virus ušao u svaku poru društva na ovaj ili onaj način.

Na račun korona virusa zbijaju se šale, bio je u fokusu reklama koje nemaju nikakve veza sa zdravljem... Malo po malo postao je deo naše svakodnevice.

Zanimljivo je da ni industrija slatkiša nije odolela trendu da se na neki način priključe aktuelnoj temi. Naime, u jednoj prodavnici u Beogradu moguće je kupiti "vakcinu" za decu po ceni od 20 dinara.

Maksim Zeljko Obradovic Printskrin: Instagram/zeljko.maxim

Reč je o slatkom gelu u plavoj boji, koji se nalazi u špricu, a kako je i na nalepnici za cenu napisano, naziv joj je "Slatka vakcina, gel".

Da li je poenta privoleti decu i pokazati im da vakcine i injekcije nisu ništa strašno ili je ovo samo priklanjanje aktuelnosti, nije poznato, činjenica je da je u najmanju ruku zanimljivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuki

    18. maj 2021 | 14:31

    Bolesno , uvrnuto nemam reci to bih zabranio deci da kupuju bez obzira sto je slatkis. Nista dobro i lepo da vidimo ccccc

  • pedja

    18. maj 2021 | 14:15

    Jako ruzno..

  • Nina

    18. maj 2021 | 14:40

    Secam se kad sam bila mala onih zvaka kao cigareta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA