≫ 

Influenserka slikala stomak 2 nedelje posle porođaja: Trik zbog kog druge mame plaču sad je otkriven

Posle rođenja drugog deteta Džesika je otvorila profil na Instagramu i odlučila da će to biti mesto na kom će slaviti prirodnu lepotu ženskog tela

  • 4

Infulenserka i majka dvoje dece Džesika MekEjlor (26) društvenu mrežu Instagram koristi kako bi podstakla druge mame da se ne stide svojih tela i da ih ponovo zavole. 

Ona želi da celulit i strije predstavi kao normalnu stvar i da jasno svima stavi do znanja da savršene fotografije koje gledamo na društvenim mrežama ne prikazuju realno stanje.

Džesika je profil na Instagramu otvorila posle rođenja drugog deteta i odlučila da će to biti mesto na kom će slaviti prirodnu lepotu ženskog tela. Trud se isplatio, a ona sada ima više od 2.000 žena koje je prate i podržavaju.

- Hvala ti. Zbog tebe sam prihvatila svoje telo i osećam se normalno - napisala je jedna žena.

Džesika priznaje da nije oduvek imala samopouzdanje koje ima danas.

- Posle trudnoće sa drugim sinom nisam mogla da se pogledam u ogledalo. Ali, od trenutka kada sam prihvatila svoje telo, odlučila sam da to podelim i sa drugim mamama - rekla je ona.

Jedna od njenih poslednjih objava na društvenoj mreži prikazuje kako je lako manipulisati fotografijama, zauzimajući odgovarajuće poze i uvlačeći stomak.

Mnoge "obične" žene bivaju nesrećne kada gledaju fotografije influenserki koje su se nedavno porodile, a nemaju opuštenu kožu, strije i salo na stomaku. Džesika je razotkrila kako to influenserkama zapravo polazi za rukom.

- Ove fotografije napravljene su u samo nekoliko sekundi razmaka. Trik je u odgovarajućoj pozi za fotografisanje. I znate šta? Sviđa mi se devojka na obe fotografije, srećna je i to je jedino važno - napisala je Džesika.

Ova mlada mama je prihvatila svoje telo koje je u kratkom vremenskom periodu pretrpelo velike promene.

- Jednostavno sam se pomirila s tim da nikada više neći izgledati kao kad sam imala 21 godinu. U redu je što imam opuštenu kožu, nosila sam dve bebe 9 meseci - iskrena je Džesika.

Video: Lele baš nezgodno pocepala pantalone: Ovoj tiktokerki se smejao čitav svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    15. jun 2021 | 15:27

    Naravno da ima stomacinu i visak koze kada se nagojila u dve trudnoce po 30kg i dosla na 100kg u trudnoci. To jeste realnost njena, ali ima dosta majki koje se nisu ukrmacile ni pre trudnoce, ni u trudnoci ni posle porodjaja i izgledaju zgodno i sa ravnim i zategnutim stomacima, nogama, zadnjicom, rukama. Najlakse je davati primer ovakav "nista vezba-samo krkaj" Treba dati primer kako zena vodi racuna o sebi i nakon 1,2,3 porodjaja... Posle kazu vara zenu. Pa realno meni se ova gadi iako sam zena, a mogu da zamislim tek muskarcu koliko je fuj leci sa ovakvom 🐷🤢

  • Tina

    15. jun 2021 | 15:29

    Sramota da sa 26 godina izgleda ovako. I ja sam se porodila sa 24 ni danas sa 28 god. ne izgledam tako, a kamoli tada. Bolje vezbaj, nego da se tesis ovako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA