≫ 

Sestre bliznakinje udate za braću blizance: Porodile se u isto vreme, a sada jednoj drugoj doje decu

Njihov devojački san napokon je postao java

  • 2

Sestre bliznakinje Britni i Brajana (33) upoznale su braću blizance Džoša i Džermija (35), na konvenciji blizanaca. Tada se rodila ljubav među parovima, a potom je usledilo i zajedničko venčanje u Ohaju. Posle venčanja, na društvenoj mreži Instagram obradovali su svoje pratioce vešću da će sestre zajedno deliti iskustvo trudnoće.

Njihov devojački san je napokon postao java.

- Momci u prethodnim vezama nikada nisu razumeli našu povezanost. Oduvek smo sanjale da se udamo za jednojajčane blizance. Ljudi su nam govorili da su šanse za to male, ali smo u dubinu duše znale da će na kraju ipak biti tako - rekle su sestre.

Kada su upoznale braću Džoša i Džeremija, znale su da su pronašle ljubav za ceo život. Kako je njihov život poprilično neobičan i zanimljiv, jedna poznatna američka televizija je osmislila rijaliti program, a oni su glavne zvezde.

Naime, oni žive pod istim krovom i zajedno odgajaju svoju decu.

- Imam osećaj kao da sam roditelj i Džošovom detetu, ne pravim nikakvu razliku, a mislim da se i moj brat tako oseća. Čini se kao da smo jedna porodica, a ne dva odvojena para sa svojim bebama - izjavio je Džermi.

Oni sa svojim gledaocima dele ceo svoj život, a u jednoj od epizoda sestre su pokazale kako jedna drugoj doje decu.

Video: Blizanci su dupla sreća, a zamislite školu u kojoj uče 52 para dvojki!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA