≫ 

Zahtevi jedne mame dadilji postali su tema rasprave među roditeljima: "Razmažena si i nerazumna!"

Jedna majka podelila je na forumu, na kome roditelji traže bebisiterke, njene uslove za osobu koja bi joj čuvala dete i izazvala burne reakcije

  • 0
Mama, dadilja, bibistiterka

Foto: Shutterstock

Skoro svaka mama mašta o tome da ima dodatnu pomoć u svakodnevnim obavezama, da neko raširi veš umesto nje, opere sudove, a naročito da joj pričuva dete, kako bi mogla da odmori određeno vreme.

Nekim ljudima je potpuno normalno da imaju dadilju, a da li znate sa kojim se sve pravilima ove žene koje se jave da čuvaju decu susreću?

Zahtevi jedne mame postali su glavna tema rasprave među roditeljima na internetu.

Kako ova mama navodi u svojim zahtevima, dadilja mora da živi sa njima, kako bi uvek mogla da brine o detetu. Možda vam ovo zvuči kao sjajna ideja, ali, ipak nije tako.

Žena koja bi čuvala dete ne bi imala svoju privatnu sobu, već bi je delila sa bebom.

Kada su u pitanju vikendi, bebisiterka bi morala da nađe drugi smeštaj, odnosno tim danima bi trebalo da napusti kuću u kojoj živi sa bebom i roditeljima.

- Imamo dvosobnu kuću u blizini centra Londona i želimo dadilju koja će živeti sa nama, kako bi nam pomogla u odgajanju bebe. Ona bi delila sobu sa detetom tokom nedelje, a vikende bi trebalo da provodi van kuće - napisala je ova žena.

Tokom radne nedelje, od dadilje se očekuje da radi minimum 9 sati, a ako je potrebno i duže, zapravo, morala bi da bude prisutna 24 sata dnevno, u slučaju da se roditelji negde zadrže.

Specifične zahteve majka je objavila na jednoj internet stranici, na kojoj ljudi traže bebisiterke za decu.

Mnogi roditelji su burno reagovali na uslove ove mame, pa je nisu štedeli kritika.

- Ženo ti si nerazumna i razmažena, nije realno da  postavljaš ovakve uslove  - bio je komentar jedne mame, dok je druga napisala da bi dadilja trebalo da ima svoju sobu:

- Ako već želite da živi sa vama, obezbedite joj privatnu sobu. Nije u redu da je vikendom izbacite iz kuće. Zaboga, imajte razumevanja.

Da li mislite da je ova mama preterala? Podelite s nama u komenarima.

Video: Neko je izbacio štence, a keruša koja i sama zna kako je to biti izbačen, odmah im je postala dadilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA