"Lična karta roditelja je uspeh naše dece, mi smo vam najbolji prijatelji"

Poštovanje i ljubav su prave vrednosti odnosa dece i roditelja

  • 0
Svečana slavska slava Božićna trpeza, večera, porodica, porodična, ručak, proslava, nazdravljati Foto: Shutterstock

Proslave rođendana uvek su prilika da se porodica okupi na jednom mestu i da se članovi podsete koliko su jedni drugima važni. Podrška, ljubav i pažnja koju roditelji i deca pokazuju jedni drugima uvek su vetar u leđa, a o tome svedoči i najnovija objava Milanke i Bogoljuba Karića na društvenim mrežama.

- Dragi moji, u našoj velikoj porodici uvek ima povoda za slavlje i hvala Bogu da je tako - podelio je Bogoljub Karić na Fejsbuku.

- Danas slavimo rođendan našoj ćerki i princezi Jeleni, lepoj i posebnoj duši. Tako blage naravi, čistog srca i otvorenog uma, čini je zaista jedinstvenom. Ona i njen suprug Goran podarili su nam Kasiju i Viktora, divne i pametne unuke. Od rođenja je bila lepo i pametno dete, takva je i ostala. Posebno smo srećni što je završila prestižni koledž i što je stekla dobro obrazovanje koje primenjuje u našoj kompaniji.

Ali, istakao je Bogoljub Karić, ono najbitnije je da naša Jelena ima puno ljubavi za celu porodicu, prijatelje, posebno za svoju decu, da je upravo to čini tako dobrom i voljenom.

- Nadam se da ćete se složiti sa mnom da je lična karta nas roditelja, u stvari uspeh naše dece, odnosno koliko smo uspeli da od njih stvorimo ono najvrednije... čoveka!

Karić je poručio deci da vode računa o svojim roditeljima i podsetio da svaki roditelj poklanja celog sebe, srce i dušu u potpunosti svojoj deci.

- Mi smo vam najbolji prijatelji, a zauzvrat samo želimo malo poštovanja, jer to su prave vrednosti odnosa dece i roditelja - poručili su Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA