Mama u lov na divlje životinje vodi kćerku (4) i hvali se slikama na internetu: "Odgajaš ubicu"

U lov se zaljubila zahvaljujući svom dedi kada je imala samo četiri godine

  • 3

Džesika sa Novog Zelanda velika je zaljubljenica u lov na divlje životinje. Ovog hobija se nije odrekla ni kada je postala majka; štaviše, sada u lov vodi i svoju četvorogodišnju kćerku Lilu.

Na društvenim mrežama pohvalila se izletom u divljini sa kćerkom, gde su proslavile njen rođendan. Spavale su u šatoru, same pripremale hranu, a nisu zaboravile ni da ponesi pušku.

Džesika je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj devojčica za rep drži dva ustreljena zeca, a ispred nje leže tri oposuma.

- Još sam u potrazi za svrakom za ovog malog lovca - napisala je ova mama i izazvala burne reakcije kod ljudi. Neki su joj poručili da nije dobar uzor mladim generacijama, a drugi su je nazvali pogrdnim imenima.

- Tvoja kćerka će izrasti u ubicu i nasilnika - napisao je jedan čovek, dok je drugi dodao da bi trebalo da je bude sramota da objavljuje takve fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jesica Murphy (@hunting_with_jess)

 

Džesika, ipak, ostaje odlučna u svojoj nameri da Lilu i dalje ide s njom u lov, a kako navodi, to je mentalno opušta i umanjuje stres.

- Ulovljeno meso stavljam u frižider ili podelim ljudima. Lov nije samo ubijanje životinja. To je način na koji prehranjujem porodicu, vežbam i opuštam se - pojašnjava svoj stav ova mama.

U lov se zaljubila zahvaljujući svom dedi kada je imala samo četiri godine.

- Svi vodimo određeni način života, a ovo je moj i to još od kad sam bila dete. Neki su vegani, neki vegetarijanci, neki kupuju meso, a ja volim da ga sama ulovim - zaključila je Džesika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa pariz

    29. jul 2021 | 20:33

    Svaka cast , zena je primer i nema Sta da se stidi. Zgrozeni nemaju Sta da komentarisu . Ljudi mileniumima love a 21 prvom veku zgrozava pojedine. Svaka cast podrzavam

  • Hvalila

    29. jul 2021 | 18:57

    Se i pre nje isto devojka pa se ubila

  • Maja

    30. jul 2021 | 08:22

    Bolest ne bira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA