Blizanci rođeni u razmaku od dve godine intrigiraju javnost: "Izmislili ste priču zbog popularnosti"

Iako su mnogi oduševljeni ovom pričom, drugi insistiraju da oni nisu blizanci

  • 1
Blizanci sa Tiktoka, Tik Tok Foto: PrintScreen/TikTok/sar_sarge

Blizanci dele isti dan rođenja, što, naravno, znači da su iste starosne dobi. Međutim, to nije slučaj za Sar, devojku koja tvrdi da je dve godine mlađa od brata blizanca, a kada se ljudi zbune tom informacijom, ona ima logično objašnjenje.

Naime, oba embriona su nastala u istom ciklusu vantelesne oplodnje, s tim što je jedan odmah usađen, a drugi je bio zamrznut. To znači da su začeti istog dana putem vantelesne oplodnje od iste serije embriona što ih čini neidentičnim blizancima.

Ova devojka je iznenadila sve kada je ispričala svoju priču i objavila je na društvenoj mreži TikTok, a jednom prilikom je priznala da je bila uvređena i ljuta na roditelje zato što ona i brat nisu rođeni istog dana.

- Bila sam zbunjena kada sam saznala da sam bila u zamrzivaču dve godine i bilo mi je teško da shvatim da smo on i ja blizanci. Mislim da je to normalna reakcija za jednu tinejdžerku - ispričala je ona.

Video je neočekivano postao viralan i pogledalo ga je više od 6,3 miliona ljudi, pa je Sar odlučila da pokaže brata i u videu odgovori na najčešća pitanja koja joj pratioci postavljaju.

@sar_sargePart 2 brother reveal is here! ##IVFtwins ##fyp ##twins ##brotherreveal♬ follow meee taytlaurel - taytlaurel

- Ne, mi nismo rođeni istog dana, nismo identični blizanci i ne ličimo, ali to ne menja činjenicu da smo brat i sestra - objasnila je.

Iako su mnogi oduševljeni ovom pričom, drugi insistiraju da oni nisu blizanci, jer nisu boravili u isto vreme u majčinoj utrobi.

- Vi ste brat i sestra, a ne blizanci. To ste izmislili da bi priča bila primamljiva ljudima - napisala je jedna žena, dok je druga stala u njihovu odbranu:

- Naravno da ste blizanci, oplođeni ste u isto vreme i tu nema prostora za raspravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olivera

    3. avgust 2021 | 16:25

    Ništa čudno i neobično imate i kod nas ko zna koliko dece rođene tako što je jedan deo oplođenih embriona zamrznut i transferovan nekoliko godina kasnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA