≫ 

Majku osmorice dečaka stalno pitaju koji je "recept za sinove", ali jedno pitanje je ipak češće

Suprug i ona planiraju da imaju desetoro dece

  • 1
Majka osmorice sinova Yalancia Foto: Instagram/that_rosario_life

Jalansija je majka osmorice dečaka, a na društvenoj mreži TikTok svakodnevno svojim pratiocima odgovara na pitanja o roditeljstvu i "tajnom receptu za sinove". Kako kaže, u istoj meri joj se javljaju i muškarci i žene koji žele da imotkrije kako je osam puta ostala u drugom stanju sa muškim detetom.

- Ljudi stvarno misle da postoji određen način zbog kojeg smo dobili osam sinova. Ja mogu samo da nađam neke stvari. Znam da je zaključak stručnjaka da muškarac igra glavnu ulogu kada je pol deteta u pitanju - objasnila je ova mama.

Međutim, ona ističe da je jedno pitanje koje dobija ipak češće od onog za "tajni recept".

- Moji profili na društvenim mrežama su zatrpani pitanjem da li i kada planiramo devojčicu. I to pitanje koliko god često bilo, uvek me zamisli, jer mi je sa dečacima lako, pa ne znam kako bi bilo kada bih imala i žensko dete - iskrena je ova majka.

Otkrila je kako ona i suprug žele da imaju ukupno desetoro dece, pa bi teoretski još uvek mogli dobiti kćerku.

- Uvek se pitam da li bih dobila snažnu i jaku devojčicu ili bi bila ženstvena. Mi svakako planiramo još dvoje dece, pa ako bude bila devojčica, onda ću razmišljati više o tome - zaključila je majka osmorice sinova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bjelopavlic

    18. septembar 2021 | 15:41

    Moja baka Crnogorka je rodila 11 sinova I na kraju cerku. Zdrava,prava nikada nije je glava zabolela moja baka,sama je podizala decu jer su joj supruga ubili balisti na kucnom pragu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA