≫ 

Ne da majci da viđa unuku jer je rekla da se dete ubucilo: Mene je htela da se odrekne ako se ugojim

Jedna mama izazvala je buru na internetu, kada je podelila svoje iskustvo sa svojom majkom, odnosno bakom njenog deteta

  • 2
Svekrva snaja snajka svađa, rasprava mother in law daughter disagreement

Foto: Shutterstock

Da je komentarisanje tuđih stilova roditeljstva teško, to najbolje znaju roditelji. Netraženi saveti i sugestije umeju da budu prilično nezgodni.

Jedna mama izazvala je buru na internetu, kada je podelila svoje iskustvo sa svojom majkom, odnosno bakom njenog deteta.

Neimenovana žena napisala je na društvenoj mreži Reddit situaciju u kojoj se našla, a epilog cele priče je da je baki zabranila da viđa unuku.

Ipak, ona je zatražila mišljenje drugih ljudi.

- Još kad sam bila dete moja majka je komentarisala moju težinu. Svaki put me kritikovala kada jedem, merila ne konstantno i terala da obećam da nikada neću konzumirati brzu hranu. U jednom trenutku mi je rekla da će me se odreći ako se ugojim. Sve ovo dovelo je do toga da steknem poremećaj u ishrani - napisala je ona.

- I dalje idem kod terapeuta i popravljam štetu koju mi je ona napravila svojim vaspitanjem. Komunikaciju sa njom sa svela na minimum, jer me i dalje savetuje i kritikuje zbog težine - dodala je ova žena.

Neimenovana žena je sada i sama majka i ima kćerku od 17 meseci, za koju kaže da obožava svoju baku.

- Dopuštala sam da se viđaju svakog dana jer se obožavaju. Međutim, sinoć je na jednom porodičnom okupljanju ona odjednom prokomentarisala da se malena "ubucila" i da i trebalo da zajedno odemo kod nutricioniste, kako bi smo naučile da se pravilno hranimo - napisala je uvređena mama.

Kako kaže, pobesnela je, uzela svoju kćerku i napustila skup.

- Rekla sam joj da više neće viđati svoju unuku - rekla je ona.

Objava je postala viralna, a mama je od mnogih dobila podršku. Osim toga, mnogi su podelili slična iskustva sa svoji roditeljima i ispričali da imaju slične traume iz detinjstva.

Video: Influenserka na TikToku prikazala koliko se ugojila nakon karantina, pa dobila preteće poruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    16. oktobar 2021 | 13:19

    Baba je verovatno u pravu da je unuče debelo, kao što je i za ćerku verovatno bila u pravu. Ćerki je lakše da jede šta stigne umesto da se kontroliše i zato joj ovo smeta.

  • Рј38

    16. oktobar 2021 | 14:55

    Ако је контролисала своју ћерку,која је сад мајка,нека је пусти да она сама контролише своје дете! Ту се не треба мешати! Осим ако се то од ње затражи,а очигледно неће!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA