≫ 

Žena (43) nije znala da je trudna: Porođaj šokirao i nju i medicinske sestre

Neobična priča ove novopečene mame zapanjila je mnoge koji su je čuli

  • 0
Beba Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Svakoj ženi koja se porodila, a i koja zna ponešto o trudnoći zazvučaće prosto neverovatno priča žene koja tvrdi da nije znala da je trudna, a ni da se porodila dok joj to nisu rekle medicinske sestre.

Slučaj Glinis (43)  iz Velike Britanije zvuči pomalo bizarno, jer tvdi da ništa nije ukazivalo ni na trudnoću, čak ni na porođaj, pa je činjenicu da je postala mama shvatila kada su medicinske sestre pronašle bebu u njenim pantalonama.

Ona je svoje iskustvo ispričala u jednoj emisiji na britanskoj televiziji TLC.

- Moj verenik Džejmson i ja nismo planirali da imamo decu. Nisam koristila kontracepciju tri godine i ništa se nije dogodilo, pa sam zaključila da sam prestara i da nema šanse da ostanem trudna - ispričala je.

Izostajanje ciklusa protumačila je kao početak menopauze.

- Nisam se osećala umorno, nisam imala bolove u leđima. Normalno sam obavljala svakodnevne poslove. Ništa od odeće mi nije postalo tesno. Zapravo, nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim što sam imala potrebu za hladnim napicima i ledom - podelila je ona iskustvo.

Glynis, James Printskrin: I Didn't Know I Was Pregnant/TLC

Kako je rekla. jedne večeri dok je spremala večeru u kuhinji, dobila je jake bolove u predelu karlice.

- Imala sam osećaj kao da me neko šutira nogom. Zgrčila sam se od bolova i ubrzano disala. Mislila sam kako je najpametnije malo da prilegnem, ali to je bila pogrešna odluka, jer posle nisam mogla da ustanem. Bolovi su se nastavili, postajali su sve češći i intenzivniji - kaže Glinis.

Pozvala je verenika, koji ju je odvezao u bolnicu.

- Nisam imala ideju što bi moglo da bude. Pomislila sam da sam se otrovala hranom. U bolnici sam otišla do toaleta i videla krv. Pomislila sam da sam gotova, da ću umreti - priča ona.

Do nje su tad dotrčale medicinske sestre.

- Osetila sam mlaz tople vode niz noge i nešto je ispalo. Nisam imala pojma što se događa, ali kako je "to" skliznulo niz mene, bol je prestao - kaže Glinis.

Medicinske sestre su bile šokirane prizorom koji su videle - u njenim pantalonama bila je beba.

- Doslovce sam je rodila u pantalone. Nisam verovala šta mi se desilo. Nisam uopšte išla kod lekara, vodila računa o zdravlju, svašta je počelo da mi se vrzma po glavi - rekla je Glinis.

Beba je na rođenju imala 2,7 kilograma i bila je odličnog zdravlja. Dali su joj ime Ejndžel (Angel, što na engleskom znači anđeo). Iako nisu planirali da imaju decu, roditelji su se oduševili što su dobili bebu i kako tvrde brzo su se s njom snašli.

- Pravi blagoslov i sreća je to što se posle svega naša devojčica rodila zdrava - prokomentarisao je ponosni tata.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA