≫ 

Otac podržava sina koji voli da oblači haljine: "Nosiće ih koliko god bude želeo"

- On nije drugačiji od ostalih dečaka, samo voli da nosi žensku odeću i u tome nema ništa loše - rekao je otac ovog dečaka

  • 6

Da je roditeljska ljubav bezuslovna i nesebična dokazuje i Džered Vilijams koji je podržao svog sina Fina u želji da se oblači kao devojčica.

Džered i njegova supruga imaju dva sina, a kako kaže, trudi se da deci bude primer i najbolji prijatelj.

- Volim da putujem s njima i vodim ih na mesta na kojima stvaramo prelepe uspomene. Oduvek sam ih učio da treba da budu svoji i ruše sve društvene stereotipe - rekao je Vilijams.

On je u jednom intervjuu priznao je da su ga, dok je bio dete maltretirali vršnjaci i da je ne želeći da njegov sin prolazi kroz isto, stao u njegovu zaštitu i pružio mu podršku.

- Moram priznati da je moja prva reakcija kada sam ga video u haljini bila šok. Ali sam se brzo smirio i seo da razgovaram sa suprugom i odlučili smo da ga bez obzira na sve podržimo - ispričao je on.

Kako kaže, svom sinu Finu neprestano ponavlja koliko je snažan i naglašava mu da ima puno ljudi oko sebe koji ga razumeju i vole.

- Da, moj sin nosi haljine i nosiće ih koliko god bude želeo. On nije drugačiji od ostalih dečaka, samo voli da nosi žensku odeću i u tome nema ništa loše - rekao je Džered koji ima poruku za sve roditelje:

- Nemojte da ostavljate svoje dete kada pronalazi sebe i kada mu je najteže. Niko ne može da mu pomogne kao vi, zato budite uz svoje dete i pružite mu puno ljubavi i podrške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo od celika

    28. novembar 2021 | 16:26

    Indoktrinacija od malih nogu.Da vidite kako je kad porastu.Jedno vreme sam boravio u Danskoj i Svedskoj i svasta sam video.Muskarac od 50 godina ide na posao u sakou i halterima.Zena vodi musakrca na povodac.Muskarac vodu zenu na povodac.Dva muskarca od 40-50 godina imaju seksualni odnos na javnom mestu.

  • Krusko Medo

    28. novembar 2021 | 16:50

    Kakav otac takav i sin

  • Soki

    28. novembar 2021 | 19:36

    Veće su šanse da dečak prestane da nosi haljine ako mu roditelji to ne brane nego da ga zbog istog kinje...jer je zabranjeno voće najsladje. Po meni je ovaj tata u pravu, jer ako dete ima predispozicije da skrene u nekom pravcu, skrenuće , bez obzira na zabrane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA