≫ 

Mamu osudili jer je bez dece otišla na odmor u luksuzni hotel: "Sebično i samoživo"

Ona je samo za sebe rezervisala hotel sa bazenom i saunom i na taj način častila sebe za 40. rođendan

  • 5
spa, žena, nega, masaža Foto: Shutterstock

Slobodan vikend svi isčekujemo s velikom željom i nestrpljenjem, a posebno mame koje su zaposlene. Među njima je majka dvoje dece Ejmer O’Hagan koja je za 40. rođendan poželela da sama ode na produženi vikend. 

Uz pomoć muža koji joj je bio bezuslovna podrška, Ejmer je uspela da ispuni svoju želju, a kako kaže, to je bio njen rođendanski poklon samoj sebi.

- Prvo sam htela da odem sama u bioskop ili da kupim skupoceni nakit, ali sam onda zastala i shvatila da mi pre svega treba odmor - rekla je Ejmer.

Kako kaže, porodica joj je uvek na prvom mestu, ali naglašava da nije lako biti zaposlena žena, majka, domaćica, vaspitačica...

- Moj suprug mi pomaže oko svega i stvarno se trudi, ali će me žene razmeti kada kažem da mi ipak moramo da sve proverimo posle njih kako bismo se uverile da je posao dobro obavljen - kroz smeh priča ona.

Ejmer je odlučila da sebi da oduška, pa je samo za sebe rezervisala luksuzni hotel sa bazenom i saunom.

- Moram priznati da sam osećala krivicu što sam toliko para dala na sebe, ali kada sam se prvo jutro probudila i shvatila da imam svo vreme ovog sveta, nisam žalila ni jednu paru koju sam potrošila - rekla je majka dvoje dece.

Kako kaže, najlepši osećaj koji je imala bio je taj da nema korpu punu veša, gomilu sudova za pranje i decu koja stalno traže nešto za jelo.

Iako su je prijatelji, porodica i suprug podržali u odluci da sama ode na odmor, bilo je i onih koji su je osudili i nazvali "nemajkom". 

- Ovo je toliko sebično i samoživo da ja nemam reči. Ja nikada ne bih mogla da ostavim supruga i decu i odem sama na odmor - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Za te pare si mogla da kupiš nešto deci, a ne da ih potrošiš na sebe...."nemajko".

Ejmer je posle ovih komentara odlučila da se konsultuje sa psihijatrom i pita ga da li je ispala loša majka.

- Pogledao me i je rekao:"Naravno da ne, ti svojoj deci trebaš odmorna i zdrava, a ovim si pomogla sebi da to i budeš", tada sam shvatila da je moja odluka bila dobra - zaključila je ova majka i dodala da svaka žena povremeno treba i mora da da sebi oduška.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi? Da li ste saglasni sa tim da mamama treba dati oduška ili je sebično da idu negde bez dece? Pišite nam u komentarima...

Video: Mamu osuđuju zbog izgleda njene dece: Ona oštro odgovorila na komentare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    5. decembar 2021 | 15:18

    Ne vidim sta ima lose u tome,svaka zena zasluzuje malo odmora.Bitno da prve zene se javljaju i hejtuju,umesto da nekad podrze jedna drugu!!!

  • MiMi

    5. decembar 2021 | 16:53

    Bože u kom veku živimo? Samo neostvareni ljudi mogu negativno da komentarišu. Bliži mi se 40. rođendan, ovo je super ideja😁

  • Sanja

    5. decembar 2021 | 15:36

    Super ideja za moj 50. Rodjendan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA