≫ 

Savetovali su joj da odustane od rađanja, sada ima sedmoro dece: "Oni su naš dar od Boga"

Mnogi kažu da su oni dokaz da nikada ne treba odustajati od svojih snova

  • 0

Da ništa ne postoji jače od ljubavi i nade dvoje ljudi, dokazali su i Arijel i Mihael Tajson iz Amerike koji su posle višegodišnje borbe za potomstvo dobili svoje prvo dete.

Cela priča je počela pre nekoliko godina kada je Arijel saznala da je u drugom stanju.

- Otišli smo kod ginekologa uzbuđeni i srećni, ali su nas dočekale loše vesti. Našoj bebi je srce prestalo da kuca - priseća se Arijel koja je u istom danu saznala da ima anomaliju materice i da gubi svoje prve dete.

Kako kaže, doktor joj je rekao da je najbolje da odustanu od planiranja sledeće trudnoće, jer su šanse da ponovo izgubi bebu veće od 90 odsto.

Međutim, Arijel nije htela da odustane od svog sna da bude majka, pa se tako podvrgla ozbiljnoj operaciji materice kako bi uvećala svoje šanse da ostane u drugom stanju.

I uspela je. Arijel i Mihael imaju sedmoro dece, a svoje iskustvo dele na društvenoj mreži TikTok u nadi da će podstaknuti druge bračne parove da ne odustaju od svojih snova.

- Deca su naš blagoslov i dar od Boga. Nismo hteli da odustanemo od snova koje smo sanjali i na kraju smo uspeli - rekla je Arijel.

Sudeći po komentarima ispod njihovih objava, mnogo ljudi im je zahvalno što nesebično ulivaju nadu da je sve moguće.

- Vidi se koliko ste zahvalni i srećni roditelji. Pravo je zadovoljstvo gledati vas, jer budite samo lepe emocije u meni - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Ovo je dokaz da nikada ne treba odustajati. Bravo mama, bravo tata!

Video: Magiju rađanja novog života podelila sa pratiocima mužem i starijim detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA