≫ 

Mama na meti osuda, jer kćerki (10) dopušta da stavlja veštačke nokte: "Ovo je nedopustivo"

Ovo nije prvi put da su majka i kćerka izazvale lavinu negativnih komentara

  • 2
Piksi Džansenko Foto: Instagram/pixiecurtis

Piksi Džansenko (10) je influenserka iz Australije koja u poslednje vreme ne prestaje da intrigira javnost. Naime, ona i njena majka su se pre samo četiri meseca našle u žiži javnosti zbog skupocenih poklona koje je mala Piksi dobila za rođendan.

Među skupljim stvarima koje je devojčica dobila našle su se "Balensijaga" papuče koje koštaju 300 evra, skupocena personalizovana torba i "mercedes" vredan 53.000 evra.

Zbog lavine negativnih komentara, mama i kćerka su odlučile da se povuku iz javnosti na kratko, a onda su pre 10 dana objavile da Piksi ima svoj bizni od kog zarađuje 170.000 evra mesečno.

Međutim, ni to nije bio povod koji je razuljutio korisnike interneta, već fotografija na kojoj 10-godišnja devojčica stavlja veštačke nokte kod profesionalnog manikira.

- Koliko su kul moji novi nokti - napisala je Piksi i izazvala lavinu komentara.

- Zašto bi bilo koji roditelj požurivao svoje dete da odraste i izgleda starije? Ima vremena za ovakve stvari - napisao je jedan čovek, a drugi je dodao:

- Ovo je nedopustivo i prelazi granicu normalne. Pusti dete da se igra sa barbikama i u pesku.

Međutim, mama Roksi je odmah stala u obranu svoje kćerke i napisala:

- Dok nebitni ljudi na društvenim mrežama kritikuju moje roditeljstvo i nokte moje kćerke, ja uživam i dopuštam joj da radi šta želi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    18. decembar 2021 | 16:28

    Zna mama recept kako lako i jednostavno da prodje u zivotu!

  • Mira

    19. decembar 2021 | 01:45

    Ma šta je danas nedopustivo?!! Okrenimo se oko sebe i pogledajmo koliko ljudskog otpada ima, bez elementarnog vaspitanja. Kodeksi ponašanja u bilo kojoj situaciji, oskrnavljeni, moralni kodeksi strašno srozani... Jezivo... Čim one zarađuju na taj način, sve je jasno k'o dan. Vratite sramotu u javni život i uopšte, sramota je VAŽNA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA