≫ 

Mama jedanaestoro dece na meti kritike zbog ishrane mališana: "Umorna sam, barem su jeli"

- Neodgovorno je blaga reč za tebe - samo je jedan od komentara ispod snimka koji je podelila ova mama

  • 0

Veronika Merit (36) već mesecima privlači pažnju javnosti, budući da je mama jedanaestoro dece, da je ponovo trudna i da je prvo dete rodila sa samo 14 godina.

Ona o porodičnim dogodovštinama izveštava i na društvenoj mreži TikTok, pa je vrlo često na mesti osuda zvog svojih metoda vaspitanja. Poslednji video u nizu koji je izazvao mnoštvo kritika je i onaj gde trudna mama prikazuje večeru koju je dala svojoj deci.

U videu ona prikazuje gotovu testeninu sa sirom, ramen supe (supe sa testeninom, jajima i mesom), ali i industrijske žitarice koje su pune šećera i aditiva.

Međutim, ono što je posebno naljutilo korisnike na internetu je njen opis preko videa.

- Danas se nisam potrudila da skuvam ništa posebno za svojih jedanaestoro dece, znam da je ovo što jedu bezveze, puno šećera i da je sve to brza hrana, ali imala sam loš dan, trudna sam i osetljiva. Samo napred, mrzite me, nije me briga, čovek sam i imam loše dane, a deca su barem jela - napisala je ona.

Budući da je izazvala mnogo negativnih komentara, zaključila je da više nije sigurna da treba da uopšte deli javno šta daje svojoj deci da jedu.

Međutim, mnogi su joj uzvratili i napisali da onda ne bi trebalo da ima toliko dece.

- To što si rekla, da su deca barem jela, ženo, njima su zadovoljene samo osnovne potrebe - napisala je jedna žena.

- Nikada neću razumeti zbog čega ljudi imaju toliko dece kada je očigledno da ne mogu da im pruže najbolje - dodala je druga osoba i poručila Veroniki da deca nisu igračke.

Ipak, bilo je i onih koji su našli razumevanje za ovu mamu, ali je svakako nisu opravdali.

- Odrasla sam sa samohranom majkom i mnogo braće i sestrara. Čak i kada se trudite da radite najbolje što možete, oni pate. Nemate dovoljno novca, nemate vremena da budete sa njima - napisala je jedna žena.

- Neodgovorno je blaga reč za tebe - pisali su ljudi, između ostalog.

Želi još šestoro dece i ne koristi kontracepciju

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje iz života svoje velike porodice, ispričala je svojevremeno da nikada ne koristi kontracepciju.

- Neka deca su planirana, ali ne mogu da uzimam kontracepcijske pilule, jer sam zbog bolesti sklona stvaranju krvnih ugrušaka. Želela bih da imam još šestoro dece. Ukupno sam trudna bila osam i po godina - iskrena je Veronika.

- Dobijam mnogo negativnih komentara. Često me pitaju da li sva deca imaju istog oca i da li, na primer, imamo televizor. Poželim da takvim ljudima poklonim ogledalo kako bi gledali u sebe i svoja posla, a ne u moj život - podelila je svoje emocije Veronika u jednom od videa na društvenoj mreži TikTok.

Video: Roditelji napravili specijalitet od rođenog sina i verujte, ne deluje ukusno: Špagete con dete:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA