≫ 

Svekrva napravila nov raspored u snajkinoj kući, pa je napali: "Ovo je nepoštovanje granica"

Iako je insistirala da nema potrebe za čišćenjem i pomeranjem stvari, njen momak je odlučio da je ne posluša i pozove svoju majku kako bi "sredili" stan

  • 8
Snaja i svekrva, porodica Foto-ilustracija: Shutterstock

Mladi parovi sve češće donose odluku da ne žive u porodičnim kućama, već svoja "četiri zida" iznajmljuju kako bi mogli da imaju slobodu i privatnost.

Devojke uživaju u odabiru nameštaja, zavesa, posuđa..., i najbolje od svega je to što im se niko "ne meša" u izbor. Međutim, gde je snajka i njen izbor , tu je svekrva da isti ospori.

Jedna anonimna žena podelila je na društvenoj mreži Redit svoje neprijatno iskustvo sa svekrvom.

- Imala sam slobodne dane, pa sam odlučila da posetim svoju majku koja živi van grada. Ključeve sam ostavila momku i naglasila da ne čisti i ne pomera ništa dok se ja ne vratim i da mu je jedina obaveza mačka koju treba da hrani - započela je svoju ispovest ova žena.

Iako je insistirala da nema potrebe za čišćenjem i pomeranjem stvari, on je odlučio da je ne posluša i pozove svoju majku kako bi "sredili" stan.

- Kada sam se vratila u stan, nijedna stvar nije bila na svom mestu. Nameštaj, ramovi sa fotografijama, jastuci, ukrasi...., sve je bilo pomereno. Počela sam da plačem, jer nisam mogla da poverujem da su pokazali toliku dozu nepoštovanja - nastavila je ona.

"Mama je došla samo da se upozna sa mačkom"

Prema njenim rečima, momak se naljutio i nazvao ju je nezahvalanom, a kada ga je pitala zašto je sve ovo uradio, momak je odgovorio da je "mama samo došla da se upozna sa mačkom".

- Gledao me je pravo u oči i lagao. Ježim se na pomisao da je njegova majka preturala po stanu. Moja privatnost je narušena i to je stvar koja me najviše ljuti - napisala je ova žena i dodala:

- Zamislite, kupili su nameštaj koji ja ne mogu da pomerim ni u snu, kako bi "popunili prazna mesta". Čak su promenili i komodu na kojoj stoji TV,  pod izgovorom da je lepša. Imam potrebu da sve izbacim iz kuće i vratim stari raspored. Šta biste vi uradili da ste na mom mestu?

Sudeći po komentarima ispod njene objave, ljudi su uglavnom na njenoj strani i gotovo je nemoguće pronaći komentar podrške namenjen svekrvi i momku.

- Ovo je nepoštovanje granica i privatnosti. Ne smeš da dozvoliš to tebi, jer se ovo vrlo lako može ponoviti - napisala je jedna žena.

- Draga devojko, beži koliko te noge nose - dodao je jedan muškarac.

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove devojke? Podelite sa nama kroz komentare.

Video: Snajka i svekrva se vole kao oči u glavi: Ceca i Bogdana pekle palačinke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misss

    18. januar 2022 | 15:04

    Ja bih je zvala da čisti 3 puta nedeljno!

  • Zoro

    18. januar 2022 | 15:31

    Da imam 25 godina i ja bih se ljutila na svekrvu ali sa svojih 50 god i ovom pamecu, zvala bih je da cisti i da kuva bar jednom sedmiicno. Najbolje je praviti se da nista ne znas da radis jer ako pokazes da si sposobna za sve, onda te svi uzjasu

  • mitar

    18. januar 2022 | 15:27

    Meni tasta i dan danas zvonca ,pravi se da sve zna a blage veze nema ni o cemu.Ja se dogovorim sa zenom da kupimo masinu za susenje vesa ,a joj to je pakao bio pa sta ce vam ,bacate pare ,trte mrte.Jok treba sa zivim kao u pecini,sada cu namerno u inat njoj da kupim masinu za pranje vesa da bude u kompletu sa ovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA