≫ 

Sinu gejmeru kupila mini-frižider i od tad ga nije videla van sobe: "Ovo je veoma tužno"

Video-snimak ove majke izazvao je buru raspravu, a mnogi korisnici su je osudili i rekli da "detetu uništava život"

  • 3

Većina dece želi da provede dan u igranju i da ne moraju da ispunjavaju određene obaveze, a mnogi roditelji znaju da su upravo oni ti koji moraju da postavljaju granice.

Jedna majka, ipak, ima drugačiju metodu jer želi da udovolji sinu, a potezom koji je napravila šokirala je korisnike društvenih mreža.

Korisnica TikToka podelila je video u kom pokazuje svog desetogodišnjeg sina koji je toliko udubljen u igrice, da je čak i ne primećuje.

Naime, on je za praznike tražio mini-frižider koji je postavio pored svog kompjutera, kako bi neometano mogao da igra igrice, jede i pije. Ona, nažalost, u tome nije videla nikakav problem i želju mu je ispunila, a onda je shvatila da ga više nije videla da izlazi iz sobe.

Zabrinuta majka Lesli prikazala je u videu kako ulazi u sobu svog sina koji sedi na jastuku ispod svog kreveta i igra kompjutersku igricu. Zatim odlazi u njegov prostor za igranje i pokazuje mini-frižider i kantu za smeće punu omota od slatkiša i praznu limenku na vrhu hrpe.

Njen video brzo je izazvao buru raspravu, a mnogi korisnici su je osudili i rekli da uništava život svom sinu.

- Svi znamo da ovo derle ne ide napolje, niti radi išta drugo osim što lenčari, dok njegovi roditelji sede i snimaju za TikTok - napisao je jedan korisnik.

- Ovo je zapravo veoma tužno - prokomentarisao je drugi.

Ipak, bilo je i onih korisnika koji su stali u odbranu majke i rekli da dečak sigurno ne igra igrice po čitav dan i da je video verovatno malo isceniran.

- Gejming je hobi, i moj sin to obožava. I dalje imamo zajedničke aktivnosti napolju, ali kada smo celi dan u kući, on igra igrice - napisala je jedna majka, a druga dodala da je dete na videu mirno, da se zabavlja i da ne shvata oko čega ostali toliko "drame".

Kakav je vaš stav o ovome? Podelite svoje mišljenje sa nama u komentarima...

Video: Alarm za požar, gori igraonica? Ma nema veze, ajde da odigramo još jednu partiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Larva

    19. januar 2022 | 14:43

    Bravo gospođo! Tako se pravilno vaspitavaju deca, Bog Vam dao zdravlja i sreće, a malom 3090 TI i da pegla igrice sve u 16!

  • Гаргамел

    19. januar 2022 | 15:15

    Нека му инсталира хемијски ВЦ у собу 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA