Devojka podelila potresnu ispovest o svom poreklu: "Ceo moj život bio je laž"

Bolnu porodičnu tajnu saznala je sasvim slučajno, iako je, kaže, naslućivala da su najbliži od nje oduvek skrivali istinu

  • 0
foto Pixabay

Foto;Ilustracija: Pixabay

Neobičan splet okolnosti u kojoj se našla porodica devojke Kerol Lu, uticala je na to da ceo život ima pogrešnu predstavu o svom poreklu, zbog čega je odlučila da životnu priču podeli na društvenim mrežama.

Ova devojka objavila je nekoliko video-snimaka na društvenoj mreži TikTok i u njima otkrila priču koja je zauvek promenila njen život.

U video-snimcima koji su pregledani više od tri miliona puta, Lu je ispričala kako su tokom celog njenog detinjstva roditelji mnogo radili, pa su je starija braća i sestre čuvali, ali najviše sestra koja je 16 godina starija od nje.

- Nikada nismo bili bogati, pa kad sam za 13. rođendan poželela kameru, roditelji su mi rekli da ću sama morati da je zaradim - započela je priču Kerol.

- Sestra je pitala svog tadašnjeg dečka da li može da mi obezbedi posao na njegovoj farmi. Tamo sam radila neko vreme, a onda me je jedne noći nazvao, taj njen, sada već bivši dečko, i rekao da će mi otkriti tajnu koja će mi promeniti život za 180 stepeni. Čak i pre nego što je izgovorio bilo šta, imala sam predosećaj šta će reći. Ceo moj život je bio laž - dodala je ona.

Kerol je te noći saznala da joj je 16 godina starija sestra zapravo majka, a da su joj "roditelji" baka i deka.

U nastavku je objasnila kako je njena porodica 90-ih živela u Poljskoj, tada ekstremno konzervativnoj državi, pa su njeni baka i deka krili trudnoću svoje kćerke tinejdžerke, kako bi je zaštitili od osude društva.

Zatim je počela da povezuje neke stvari iz detinjstva koje su ukazivale na to da je ova priča istinita.

- Jednom smo u školi imali lekarski pregled, a vodila me je prava mama, tada još uvek za mene starija sestra. Na mojim dokumentima pisalo je moje ime, prezime i pod ime roditelja pisalo je njeno. Kad sam je pitala zašto je tako, rekla je da je verovatno došlo do neke greške - rekla je ova devojka.

Kerol je odlučila da svoje saznanje još neko vreme krije od roditelja, jer je htela da vidi koliko dugo će je pustiti da živi u laži, ali posle nekoliko nedelja priznala je sestri, odnosno majci da sve zna. Iako je ta tema, kako kaže, još uvek osetljiva za porodicu, odlučili su da nastave dalje i ne dozvole da to utiče na njihov odnos.

Kerol je posle samo nekoliko dana od objavljivanja ovih videa obrisala svoj nalog sa TikToka, a razlog za sada nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA