≫ 

Rodila je kćerku sa ljubavnikom, a muž misli da je njegova: "Otac hoće da je upozna"

Kada se našla "između dve vatre", žena je zatražila pomoć psihoterapeuta

  • 2
Zabrinuta žena Foto-ilustracija: Pixabay

Razne neprijatne situacije se dešavaju u brakovima, a jedna žena podelila je iskustvo sa prodičnim problemom koji ima, a koji bi mogao da uništi mnoge živote, ali i porodične odnose.

Ona je anonimno potražila pomoć stručnjaka kako da prevaziđe i reši nastalu situaciju.

Moj ljubavnik i ja imamo zajedničko dete za koje moj muž misli da je njegovo - napisala je žena za The Sun.

- Sve što moj ljubavnik želi jeste da može da upozna svoju kćerku i da ona zna da je on njen otac. Ipak, moramo da se pretvaramo da je ona dete mog supruga, a to muči mog ljubavnika. Postaje depresivan i počeo je da pije.

Ona i njen ljubavnik se viđaju se poslednjih pet godina i imaju kćerku od tri godine. Iako su oboje u nesrećnim brakovima, imaju porodice koje ne žele da napuste.

Njen suprug ima neurodegenerativnu bolest, pa ona smatra da bi bilo okrutno da ga ostavi samog i uzme decu. S druge strane, supruga njenog ljubavnika jasno je stavila svom mužu do znanja da, ako je ikada ostavi, nikada više neće videti svoju decu.

- Zatrudnela sam s ljubavnikom slučajno i rodila sam našu kćerku. Razmišljala sam o pobačaju kada sam saznala da sam u drugom stanju, ali nisam imala snage da to učinim. Činilo se da je moj muž toliko uzbuđen zbog mogućnosti da imamo još jednu bebu da sam mislila da bih mogla da kažem da je njegova i da ćemo tako svi biti srećni. Nisam razmišljala koliko će mog ljubavnika to pogoditi – nastavila je.

Ona je dodala da njen ljubavnik njihovoj zajedničkoj devojčici stalno kupuje poklone i traži da vidi njene slike svaki put kad se nađu, a i ona želi da njeno dete zna ko joj je pravi otac.

Ona smatra da bi njen suprug mogao da prihvati da ima aferu, jer on ne može zbog bolesti da ima intimne odnose, ali da ne bi se mogao da se nosi sa činjenicom da kćerka nije njegova. Kako je navela, njen suprug obožava trogodišnju devojčicu i istina da ona nije njegovo biološko dete bi ga "uništila".

– Ovo je užasna situacija i, nažalost, nema lakih odgovora - započela je odgovor psihoterapeut Deidre.

- Iako bi istina mogla da vam olakša život i omogući vašem ljubavniku da uspostavi odnos sa svojom kćerkom, to bi takođe uništilo mnoge živote. Ali, vaša kćerka zaslužuje da zna ko je njen pravi tata.

Deidre je decidna da bi žena koja se našla u ovoj nezavidnoj situaciji nešto morala da promeni.

Vaš ljubavnik smatra da je čuvanje tajne da je dete njegovo previše da bi to mogao lako da podnese. Potrebni su mu pomoć i podrška. Zamolite ga da s nekim razgovara u poverenju – posavetovala je terapeut.

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA