≫ 

Mama pre rođenja kćerke odlučila da će malena biti poznata: "Trenira 14 sati nedeljno, ona to može"

Dozvoljeno joj je da se igra i ima slobodno vreme samo ukoliko je završila sve vežbe "treninga za poznate"

  • 8
Majka ćerka

Ilustracija; Foto: Shutterstock

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, a većina njih je ubeđena u to da samo oni znaju ispravan put ka dečijoj sreći. Često se zbog ovakvih uverenja zanemare dečije želje, a ambicije roditelja prelaze zdrave granice.

Nikol Gold je, čini se, takav roditelj. Zbog svoje zamisli da njena šestogodišnja kćerka postane poznata, ova mama je osmislila svakodnevni, kako je to nazvala, trening.

Naime, njena kćerka Peni 14 sati nedeljno provodi trenirajući da "bude poznata", a Nikol je sve osmislila i pre nego što se malena rodila, piše The Sun.

Kako kaže, njen san je da Peni postane poznata pop zvezda, glumica ili voditeljka i radi sve da se to i dogodi.

Svake nedelje Peni ide u cirkusku školu, gde uči neke od veština, šest sati nedeljno ide na časove pevanja i glume, dva sata trenira gimnastiku, sat vremena troši na časove fotografije i tri sata u pozorištu.

Saomhrana mama inače vodi salon lepote, a kada je njena kćerka u pitanju pridržava se striktne rutine - Peni ustaje u 7:30, a do 19:30 uveče je u krevetu. Dozvoljeno joj je da se igra i ima slobodno vreme samo ukoliko je završila sve vežbe "treninga za poznate".

- Zahtevna sam kada je Peni u pitanju. Moj san za nju je da ispuni sve ono što sam ja htela, a nisam. Ona je nosila moje štikle, nanosila ruž i pozirala pred mikrofonom čak i pre nego što je naučila da govori. Javni nastup je u njenoj krvi, to je definitivno - kaže Nikol.

Ipak, ona priznaje da ukoliko se Peni bude odlučila da bude, recimo, doktor, da će prihvatiti to.

- Teška srca, ali prihvatila bih. Ipak, srećom, usadila sam joj želju da bude poznata, pa se nadam da će to i postati - iskrena je ova mama.

- Želim da Peni bude odlična u poslu, koji god to posao bio, ali ne bih volela da radi u kancelariji - dodaje Nikol koja u svojoj kući ima muzičku sobu, tzv. green screen i studio za snimanje, da bi njena kćerka sve aktivnosti mogla da vežba i kod kuće.

- Ne mislim da je formalno obrazovanje važno. Bitno je da zna da čita i piše. Svakako, ujutru i uveče čitamo knjige - objašnjava ova mama.

Nikol je sa 14 godina napustila školu, jer je svoje vreme posvetila audicijama u nameri da postane poznata. Kako se to ipak nije desilo, odlučila je da će njena kćerka postati poznata ličnost.

- Znam da ona to može - zaključuje uporna mama.

Video: Očajna mama na meti osuda: Sinu gejmeru kupila mini frižider i od tad ga nije videla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живкони

    25. januar 2022 | 17:05

    Нај гори могући комплекси, буквално једна врста злостављања свога детета!!!🤦

  • Jelena

    25. januar 2022 | 22:29

    Jadno dete 🥺

  • Ana

    25. januar 2022 | 16:29

    Ako je 12 sati budna, kako moze 14 sati da trenira?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA