≫ 

Porodica sa 22 dece se ponovo širi: "Ovo će biti sjajna godina"

- Ne možemo da dočekamo da upoznamo svoje dete - napisala je buduća mama na Instagramu

  • 0

Najveća porodica u Velikoj Britaniji postaće uskoro bogatija za još jednog člana. Sju i Noel izrodili su 22 dece i imaju sedmoro unučadi, a na putu je i osmo jer je Klo (25), njihova treća po starosti kćerka, objavila da nosi svoje prvo dete.

- Mama i tata. Osećam se blagosloveno, zahvalno i puna ljubavi. Ne možemo da dočekamo da upoznamo svoje dete - napisala je ona u objavi koju je postavila na društvenoj mreži Instagram.

- Mnogo smo uzbuđeni, 2022. će biti sjajna godina - prokomentarisano je sa zvaničnog nasloga Redford porodice, inače najmnogobrojnije u Velikoj Britaniji.

Sjui i Noel izrodili su Kris (32), Sofi (27), Kloi (26), Džek (24), Danijel (22), Luk (21), Mili (20), Kejti (19), Džejms (18), Eli (16), Ejmi (15), Džoš (14), Maks (12), Tili (11), Oskar (10), Kasper (9), Holi (6), Fibi (5), Arči (4), Boni (3) i Hejdi (1).

Članovi ove porodice su inače zvezde televizijskog programa "22 dece", a u njihovom vlasništvu je i pekarska proizvodnja.

Sju i Noel, roditelji, imaju već sedmoro unučadi, a dete njihove kćerke Kloi biće osmo po redu. Inače njih dvoje su po rođenju najmlađeg deteta rekli da ne planiraju da imaju više dece.

Mama Sju je izjavila da su potrošili više od milion funti odgajajući svoju decu i da je ona bila trudna ukupno više od 16 godina.

- Definitivno nećemo imati više dece - rekla je Sju svojevremeno.

Video: Porodica od 11 muzičara potvrdila izreku: Gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA