≫ 

"Moja mama je prevarila verenika sa više od 16 muškaraca": Tinejdžerka želi da pomogne očuhu

Ona je u dilemi da li da otkrije očuhu kako se njena majka ponaša, pa je savet potražila i od drugih ljudi

  • 0
Video poziv, raskid, tuga, tužna devojka, zabrinuta devojka

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Neimenovana 18-godišnja devojka podelila je na mreži Reddit da njena majka ima skonost ka promiskuitetu i dodala da je prevarila verenika sa najmanje 16 muškaraca u poslednje dve i po godine.

Kaže, razmišlja da s mamom ozbiljno porazgovara o tome.

Žao joj je očuha, jer je kako je rekla "sjajan lik, ljubazan, vredan i velikog srca".

- Moja mama ga je prevarila s jednim od svojih bivših i sa još više od 15 drugih muškaraca koje je upoznala dok je već bila s njim u vezi. Iskreno, ne znam kako to tako dobro krije - napisala je i dodala kako su njena mama i očuh zajedno tri godine.

- Mrzim da gledam kako joj on pruža ljubav i pažnju, a ona ga vara sa gomilom tipova koje nasumično bira - dodala je i priznala kako se oseća užasno dok sluša i gleda mamu kako laže.

- Rekla sam joj onako usput da nije u redu to što mu radi, ali nju nije briga - podelila je delić porodične intime ova tinejdžerka i i dodala kako bi volela da njen očuh sazna za to što njena majka radi, jer nije zaslužio da se ponaša tako prema njemu.

S druge strane, otkriva, plaši se da bi mogla da naruši odnos sa majkom, ako bi mu ona sve ispričala.

Pitala je druge ljude mreži Reddit za savet.

Mnogi su je savetovali da treba sve da mu kaže, pa šta bude, jer je zaslužio bolji život od onog koji ima sa njenom majkom.

- Reci mu svakako, da bi mogao da ostvari vezu sa nekim drugim i prestao da gubi vreme sa tvojom mamom - napisao je jedan od korisnika Reddita.

Drugi je dodao:

- Ako mu kažeš, postoji šansa da i dalje ostanete prijatelji, jer mu tvoja mama to očito nikad neće priznati. Naime, ukoliko mu ne kažeš šta se događa, a on sazna, ne samo da ga je tvoja mama varala, već da si ti to godinama znala, biće ljut i na tebe.

Jedan od ljudi sa Reddita je napisao:

- Možda da mu ispričaš sve, ali i da ga zamoliš da mami ne kaže kako si mu ti rekla. Neka se s njom suoči na neki drugi način - prenosi The Sun.

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove devojke? Podelite sa nama kroz komentare.

 

Video: Zanimanje joj je profesionalna ljubavnica: Otkrila je kad tokom godine muškarci najviše varaju žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA