≫ 

"Napustio bih suprugu ako bi se ugojila u trudnoći": Voditelj izjavom pokrenuo lavinu komentara

- Kako te nije sramota? Ne zaboravi da te je žena donela na ovaj svet - bio je jedan od komentara

  • 5
Anthony Casasanta

Foto: Instagram/anthonycasasanta

Entoni Kasanta iz Amerike je voditelj i član ekipe koja ima podkast pod nazivom "Bez filtera". Koncept podkasta je da tri muškarca, među kojima je i Entoni, razgovaraju o škakljivim temama i stvarima o kojima se retko priča.

Međutim, sudeći po reakcijama javnosti, Entoni je ovaj put preterao kada je reč o iznošenju ličnih stavova. Naime, tema u podkastu je bila vezana za trudnoću i porođaj, a Entoni je odlučio da prvi prokomentariše:

- Ukoliko se moja supruga bude mnogo ugojila u trudnoći, reći ću joj: "Ako se ne središ...možeš da ideš". Ja želim da me moja žena uvek privači i da bude atraktivna.

Video-snimak u kom Entoni ovo priča pregledan je više od dva miliona puta. Izjava je izazvala lavinu negativnih komentara, a podjednako su ga osudili i muškarci i žene.

- Kako te nije sramota? Ne zaboravi da te je žena donela na ovaj svet. Srami se, momče - napisao je jedan čovek.

- Kada budem imala sina, pustiću mu ovu izjavu i reći da tako nikada ne treba da se odnosi prema supruzi koja mu je rodila dete - dodala je jedna žena.

Entoni se ovim povodom oglasio i pravdao time da je "njegova rečenica izvučena iz konteksta".

- Osećam kao da društvo promoviše gojaznost i nezdrav stil života. Žena koja rodi dete mora da bude mentalno i fizički zdrava. Nije mi žao što sam to rekao, ali je ipak malo izvučeno iz konteksta - rekao je on.

Ali, korisnici interneta ni ovaj put nisu našli razumevanja za Entonija, pa su ga ponovo osudili.

- Kakva gojaznost, o čemu ti pričaš? Trudnoća, dete, hormoni..., zaboga, žena nosi nov život u sebi, a ti pričaš o kilogramima. Molim te obrati se stručnom licu da ti izleči te traume koje imaš - glasio je samo jedan od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    28. januar 2022 | 17:35

    Kompleksi su cudo!

  • JA

    28. januar 2022 | 19:07

    Ovaj izgleda jao da ima decka a ne zenu

  • Pp

    28. januar 2022 | 19:34

    Pa upravo ovakve žene najviše vole i poštuju... One koji su dobri, pazljivi i kulturni one proglase za "šmokljane, papučare ", a ovakvi su im muškarčine, šmekeri, frajeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA