Trotinet i tricikl ZIZITO Cleo 2u1 - siguran, zabavan, dugotrajan

ZIZITO Švajcarska dobija sve veću (i zasluženu) popularnost kao siguran, bezbedan i pouzdan dečiji brend – kako u Bugarskoj tako i u desetinama drugih evropskih zemalja

  • 0
ZIZITO Cleo Foto: Promo

Za to postoji nekoliko razloga. Iznad svega je, naravno, visok kvalitet koji kad kombinujemo sa interaktivnošću, funkcionalnošću i izuzetno pristupačnom cenom - dobijamo bukvalno sve ono o čemu sanjaju i deca i njihovi roditelji.

Još jedan praktičan dokaz ove filozofije brenda je Cleo 2u1 - trotinet i tricikl, koji menjaju svoje funkcije za nekoliko sekundi i pogodni su za svu decu uzrasta od 1 do 5 godina.

Šta je Cleo 2u1 i koje su prednosti modela? Dozvolite nam da Vam kažemo!

Dva proizvoda u jednom - lako, praktično i jeftino

Cleo 2u1 kombinuje dečji trotinet i dečji tricikl u jednoj konstrukciji. Modifikacija se vrši brzo i lako, bez potrebe za bilo kakvim specijalizovanim i dugotrajnim postupcima.

Na ovaj način roditelji mogu dobiti dva proizvoda po ceni jednog, štedeći ne samo novac već i prostor za odlaganje. Sa jednim ulaganjem dete može da uživa u dva vozila, i to nekoliko godina.

Podesiva visina upravljača pruža mogućnost fleksibilnog prilagođavanja visini deteta, tako da je upravljanje podjednako pogodno i bezbedno kako za najmlađe tako i za starije male vozače.

Sertifikovana švajcarska bezbednost

Da bi roditelji bili sigurni da su napravili najbolji izbor, Cleo 2u1 ima individualni sertifikat o bezbednosti nezavisne švajcarske laboratorije SGS.

Sertifikat garantuje kako usklađenost sa najvišim standardima u procesu proizvodnje, tako i odlične rezultate terenskog testiranja proizvoda tokom upotrebe.

Podjednako se odnosi na obe funkcije Cleo 2u1 - trotinet i tricikl. Svaki od njih je pojedinačno testiran, a odlični rezultati su ono što ZIZITO čini jedinstvenim brendom koji spaja beskompromisnu ​​sigurnost sa fer krajnjom cenom za potrošača.

Visokokvalitetni materijali i konstrukcija

Da bi sve navedeno bilo moguće, Cleo 2u1 uključuje najbolje moguće materijale, kombinovane na najinteligentniji mogući način. Među njima možemo pomenuti na primer:

  • Aluminijumski upravljač sa pouzdanim upravljačkim mehanizmima;
  • Ergonomske ručke od TPR-a, kombinuju lakoću plastike sa stabilnošću i vučom gume;
  • Trostepeno podešavanje visine upravljača - 61, 66 i 71 cm.
  • PU točkovi koji garantuju i glatku vožnju i dobre performanse na svim vrstama terena;
  • Komplementarni konstruktivni elementi od kaljene plastike, izdržavaju telesnu težinu do 30 kg.

A ako to nije dovoljno, sačekajte dok ne saznate više o dizajnu!

Zabavan i interaktivan dizajn

Cleo 2u1 ima originalan i nestandardan dizajn, koji ga razlikuje od ostalih proizvoda ove kategorije na tržištu.

U funkciji tricikla za vožnju, model ima veliki zatvoreni prtljažnik, u koji se može staviti veliki broj igračaka, dodataka, odeće itd. Prtljažnik može u potpunosti da eliminiše potrebu za nošenjem dodatne torbe sa priborom deteta – da se oseća slobodno i nesputano bilo gde, bilo kada.

Štaviše, model je opremljen sa gumama koje svetle u raznim bojama i koje se podjednako dobro uklapaju sa tri dizajna boja - roze, plavom i zelenom.

Boje su meke, nežne i pastelne - dovoljno svetle da budu vesele i dovoljno klasične da budu moderne i prijatne za oko.

Sada brzo, lako i zgodno!

Zahvaljujući svojoj dobro razvijenoj partnerskoj mreži, ZIZITO Vam je sada blizak koliko god želite!

Kao i Cleo 2u1, svi ostali proizvodi ovog brenda mogu se kupiti online sa sajta ZIZITO za Bugarsku i u većini dobrih dečijih prodavnica u zemlji.

Jer kompromisi su već tamo gde im je mesto – u prošlosti!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA