Kolica ZIZITO Olivia - sigurnost za dete i udobnost za roditelje

Leto je vreme za šetnje po suncu, putovanja blizu i daleko i avanture sa celom porodicom. Međutim, kako se „avantura “ ne bi pretvorila u „mučenje“, roditeljima beba i male dece je potreban veoma vredan pomoćnik - letnja kišobran kolica

  • 0
ZIZITO Olivia Foto: Promo

U suštini, kišobran kolica su minimalistički modeli koji su posebno dizajnirani da budu lagani, laki za transport i kompaktni za skladištenje u svim uslovima. Glavno pitanje ovde je jedno: kako kolica da ne budu teška, ne zauzimaju prostor i lako se sklapaju, a da na bilo koji način ne ugroze stabilnost i bezbednost.

Odgovor na ovo pitanje dobijamo od švajcarske kompanije ZIZITO i njihovih letnjih kolica Olivia, koja savršeno kombinuju najbolje od svega.

Dizajn, konstrukcija i upotrebljeni materijali

Najvažniji uslovi za postizanje ravnoteže između mobilnosti i bezbednosti su upravo dizajn, konstrukcija i upotrebljeni materijali, koje kod Olivije vidimo u sledećoj konfiguraciji:

  • Model je izrađen sa osnovom od visokokvalitetnog čelika, upotpunjen spoljnim elementima od kaljene plastike i tekstilnom završnom obradom od laganih i prozračnih tkanina.
  • Konstrukcija garantuje ravnomernu raspodelu težine, stabilnu ravnotežu na neravninama i apsolutno eliminisan rizik od prevrtanja.
  • Dizajn je izgrađen na kombinaciji udobnosti i odlične sigurnosti, razvijen sa idejom da zadovolji potrebe urbanog okruženja.

Koji su glavni kvaliteti garantovani švajcarskim planiranjem i implementacijom ZIZITO Olivia?

Mobilnost i fleksibilnost

Kolica olakšavaju roditeljima i štite decu tokom kretanja kroz grad i sve njegove male i velike prepreke. Omogućava brzo i fleksibilno savladavanje stepenica, ivičnjaka, neravnih trotoara, rampi, liftova i vozila javnog prevoza. Mogu se lako nositi jer su izuzetno lagana i dete će u njima uvek biti bezbedno, zahvaljujući brojnim bezbednosnim karakteristikama.

Lakoća i kompaktnost

ZIZITO Olivia su specijalno dizajnirana da ispune nekoliko osnovnih zahteva roditelja u vezi sa kišobran kolicima, a to su:

  • Omogućeno lako nošenje, bilo da je dete unutra ili ne.
  • Izuzetno pogodana za putovanja, jer su lagana i kompaktna kada se sklope.
  • Zahteva minimalan prostor za skladištenje – i kod kuće i na svim destinacijama koje planirate da posetite sa porodicom.
  • Lako se uklapa kako u prtljažnik tako i u različite odeljke za prtljag sa alternativnim načinima transporta kao što su autobus, voz ili avion.

Sto posto sertifikovana bezbednost

Najvažnija karakteristika modela je to što je sve do sada rečeno kombinovano sa pojedinačnim sertifikatom o bezbednosti nezavisne laboratorije SGS Švajcarska .

Sertifikat se dobija kao rezultat temeljnog testiranja i praćenja procesa razvoja proizvoda, uključujući korišćene materijale, proizvodni proces i ponašanje tokom potencijalnih opasnosti.

Kako se obezbeđuje sigurnost deteta?

  • Sa sigurnosnim pojasom u 5 tačaka, omogućavajući visok stepen personalizacije tako da pokriva ramena i torzo što je moguće čvršće.
  • Sa sigurnosnom daskom koja se može skinuti, pogodnom za ograničavanje kretanja mališana, kao i za dodatnu zaštitu od ulaska spoljašnjih predmeta.
  • Sa zaštitnom tendom koja štiti nežnu kožu bebe od štetnog dejstva UV zraka na jakom letnjem suncu.
  • Sa sigurnosnom trakom za ruku koja obezbeđuje kontrolu nad kolicima od strane odrasle osobe na najlakši i najbezbedniji mogući način.
  • Sa dvostrukim gumama od meke EVA pene koje se lako voze i ravnomerno raspoređuju težinu za dodatnu stabilnost uprkos kompaktnoj veličini.

Završna obrada sa prozračnim tekstilom, zauzvrat, pruža dodatnu zaštitu koži od znojenja, pare, pregrevanja i nelagodnosti.

Dug vek korišćenja

Po dizajnu, ZIZITO Olivia kolica su pogodna za upotrebu uglavnom tokom toplijih meseci u godini. S druge strane, uz pravilno korišćenje, mogu besprekorno služiti bukvalno desetine leta.

Na kraju, ali ne i najmanje važno - ova dugoročna upotreba dolazi po izuzetno fer ceni za švajcarski kvalitet koji nude. Dakle, minimalna investicija uz nulte troškove održavanja može Vam garantovati godine korišćenja, čak i pri odgajanju više dece uzastopno.

Da bi vaša kolica što duže bila u dobrom stanju, preporučujemo vam da se upoznate sa preporukama proizvođača za skladištenje i tekuće održavanje, a potom uživate u jednoj od najuspešnijih kupovina!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA