≫ 

Letovanje u Turskoj i Grčkoj - FIRST MINUTE popusti u Viva Travel-u

Rane rezervacije = velike uštede

  • 1

Pored novogodišnjih aranžmana podjednako su traženi aranžmani za leto 2019. jer putnici dobro znaju da u ovom periodu mogu da ugrabe najpovoljnije cene. Takozvani First minute popusti i do 40% prisutni su za hotelski smeštaj u Turskoj i Grćkoj.

Kada ste već iskoristili specijalne ponude za  Doček Nove 2019. godine, iskoristite i priliku da letujete u lux hotelima po odličnim cenama. U agenciji „Viva travel“ ponuda je velika kao i popusti (do 40%), posebno kada je u pitanju  Antalijska regija u Turskoj

Alanja - Smeštena je u velikom antalijskom zalivu, na obali Sredozemnog mora. Ovo je grad u kom se na jednom mestu susreću drevne ruševine  iz doba rimljana i moderne građevine.

Kao i svi gradovi na obali sa dobrim geografskim položajem, i Alanja je oduvek bila meta mnogih osvajača. Danas je osvajaju mnogobrojni turisti koji žele da uživaju u njenim prirodnim lepotama.  Poslednjih decenija razvila se u značajan turistički centar, prepun hotela, restorana i kafića. Brojni moderni hoteli sa atraktivnim sadržajima smešteni su na samoj obali.

Foto: Promo/ Viva travel

Jedan od hotela koji preporučujemo za odmor narednog leta je  hotel Sultan Sipahi Resort 4* koji se nalazi u centru Alanje. Hotel ima ukupno 215 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade. Usluga je All inclusive na bazi sapomosluživanja. Najniža cena po osobi sa popustom od 40% za dvokrevetnu sobu je 375 evra, a za jedno dete do 13 godina smeštaj je besplatan.

Hotel idealan za porodice je Dizalya Palm Garden 5* sa bogatim zabavnim sadržajem i za decu i za odrasle - otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren i još mnogo toga. Hotel ima popust od 35%, a u porodičnoj sobi deca imaju gratis smeštaj (za dvoje dece do 13 godina i jedno do 3 godine).

Foto: Promo/ Viva travel

Južno od Antalije nalazi se Kemer kao važan turistički centar i letovalište sa brojnim hotelima i modernom marinom. Ime Kemer na turskom jeziku znači pojas, a ovo mesto je dobilo to ime zahvaljujući reci koja protiče kroz njega i izgleda kao pojas. Jedan od traženijih hotela sa 4 zvezdica iz ponude agencije “Viva travel” je Pashas Princes 4*, izgrađen u tradicionalnom otomanskom stilu, sa sopstvenom plažom i pogodan za odrasle bez dece. Cena po osobi se kreće od 465 evra.

Foto: Promo/ Viva travel

Ljubitelji Grčke i letovanja uz sopstveni prevoz mogu već sada rezervisati neki od hotela širom Olimpske regije, Halkidikija, Tasosa i Krfa.

Foto: Pixabay

Letnje destinacije i tokom zime? Pa to je načešća želja mnogih od nas kada nastupe hladni dani. Zimska sezona jeste startovala, ali skijanje možda ostavite za februar kada je idealno posetiti neke od  planina u regionu – Bansko, Borovec, Kranjska gora. U decembru i januaru uživajte u toplom Dubaiju, Hurgadi, Tunisu. Možda baš tamo dočekate novu 2019. godinu na šta vam svi mogu samo pozavideti.

O svim aktuelnim letnjim i novogodišnjim ponudama možete više saznati na zvaničnoj internet stranici agencije „Viva travel“ – www.vivatravel.rs ili putem telefona 011/78 52 800. Takođe i na društvenim mrežama:

Viva travel Facebook i Viva travel Instagram

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA