Letujte u grčkim hotelima po cenama nižim i do sjajnih 60%!!! Iskoristite jedinstvene Travelland-ove popuste!

Želite da provedete odmor sa porodicom u Grčkoj uz kvalitetan i udoban smeštaj, a sve to po povoljnim cenama?

  • 0

Na pravom ste mestu jer turistička agencija „Travelland“ samo za vas nudi širok izbor hotela uz sjajne popuste! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku koja traje do 18.12.2018. i ostvarite popust i do neverovatnih 60%!!!

Na prelepom poluostrvu Atos, pred samim vratima Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica. Hotel je pozicioniran na predivnoj, zelenilom bogatoj padini, u okolini Uranopolisa i poseduje privatnu plažu, wellness centar i teniski teren. Sve sobe su prostrane, klimatizovane i imaju terasu ili verandu odakle se pruža pogled na more. Rezervisanjem odmora u ovom hotelu možete ostvariti popust i od 37%. Sedam noći za dve odrasle osobe i dete do 12 god. ili dve odrasle osobe i dvoje dece do 6 god. po ceni je već od 352€!

Foto: Pixabay

Sitonija, drugi prst Halkidikija, velikom broju posetilaca predstavlja najomiljeniju destinaciju za letovanje. Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu. Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, u okviru kompleksa, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Sve one koji požele da predstojeće leto provedu u ovom velelepnom kompleksu očekuje i do neverovatnih 53% popusta!

Na prelepoj peščanoj plaži u mestu Psakoudija na Sitoniji smešten je moderan hotel Cronwell Sermilia sa pet zvezdica . Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan gleda na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom... Sve sobe su prostrane, klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, mini bar, sef i fen za kosu. Uz popust od 42% dve osobe mogu provesti 7 noći, na bazi polupansiona po ceni već od 564€!

Foto: Pixabay

Severozapadno od Neos Marmarasa, nalazi se šarmantno naselje Nikiti, gde se ističu neki od neverovatno lepih hotela. Iz kategorije 5 zvezdica izdvaja se Athena Pallas Village. Smešten je na Elia plaži u prijatnom okruženju i pruža visok nivo usluge koji može zadovoljiti svakog gosta omogućavajući im udoban i jedinstven boravak. Sa po tri zvezdice izdvajaju se Lilly Ann Beach, Lilly Ann Village i Elea Village, manji hoteli, ali opremljeni sasvim zadovoljavajuće, najpogodniji za opuštanje i odmor od buke i velikih gužvi. Savršeni kutak za odmor, iz „Travelland-ove“ bogate ponude možete potražiti u nekom od pomenutih hotela, a za uplate do 18.12. možete ostvariti i do 27% popusta.

Na zanosnoj Kasandri, odmor iz snova pružiće vam prelepi hotel Aristoteles Beach Resort 4* u Afitosu. Od prelepe peščane plaže sa krupnim peskom i kristalno čistim morem udaljen je svega 300 m. Hotel ima 8 odvojenih zgrada na 3 sprata. Luksuzno opremljene sobe pružaju sve što je svakom gostu na odmoru neophodno. Potpunijem užitku doprinose i raznovrstan sadržaj poput restorana, brojnih barova, bazena, terena za košarku i šah, a vama sve to može biti dostupno po neverovatnim cenama sniženim i do 60% zato rezervišite odmah! Deset noći za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12, odnosno 6, uz All Inclusive uslugu, po ceni je već od 680€ ili sedam noći po ceni od 475 €!

Foto: Profimedia

U letovalištu Hanioti izdvaja se prelepi hotel Grand Otel sa 4 zvezdice. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom, restoranom i barovima. Hotel pruža kvalitetnu uslugu, a gostima na raspolaganju stoji veliki broj raznovrsnih sadržaja. U Haniotiju je, na oko 350 m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria 2*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane oko bazena. Između naselja Kriopigi i Kalitea ušuškan je hotel Pashos 3*. Od prelepe plaže sa belim peskom udaljen je svega 250 m. U hotelu se nalaze kafe bar i bazen sa prostranom terasom i prelepom baštom, a iz svake lepo uređene sobe pruža se pogled na more. Ove idilične oaze mira nude savršenu priliku za bekstvo iz svakodnevnih gradskih gužvi, a ako poželite da se narednog leta opustite u nekom simpatičnih hotela očekuju vas i do čak 54% snižene cene na uplate do 18. decembra!

U olimpskoj regiji, na 35 km udaljenosti od mesta Katerini smešten je prelepi hotel Cronwell Platamon Resort 5*. Hotel poseduje nekoliko restorana, bar, bar na bazenu i na plaži, nekoliko otvorenih bazena, zatvoreni bazen u okviru spa centra koji se prostire na površini od 1500 m². Tu je akva park sa preko 40 vodenih atrakcija za izvrsnu zabavu svih gostiju. Sobe su udobne, prostrane i elegantno uređene, a usluga je na vrhunskom nivou. Sve pogodnosti ovog hotela dostupne su po cenama nižim i do 37%.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

U mestu Patra na Peloponezu, željno vas isčekuje prelepo okruženje i neponovljivi sklad hotela Porto Rio 4*. Na samo minut od plaže, okružen zelenilom i sa pogledom na planinu i more, ovaj hotel predstavlja savršeno mesto za opuštanje. Idilično okruženje i usluga visokog kvaliteta dostupna je uz cene niže i do 27%.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije na OVOM linku.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA