≫ 

Nova godina: Večni Rim, bajkovita Toskana ili grad mode?

Novogodišnji praznici su čarobno doba godine

  • 2

Poklanjanje i druženja, mirisi domaćih kolača i raznovrsnih jela kod svih nas izazivaju osećaj radosnog iščekivanja i uzbuđenja. Ali svakako ništa ne možete bolje zadovoljiti Vaša čula od specijalnih momenata, na posebnim mestima sa Vama dragim ljudima. Mi Vam pomažemo u odabiru tih mesta, a na Vama je samo da ponesete pasoš, dobro raspoloženje i odaberete društvo! Eta tours će Vas i ove Nove godine, po povoljnim cenama, odvesti na zanimljiva putovanja: u večni Rim, mistični Prag, očaravajući Milano i bajkovitu Firencu.

Foto: Promo/ Eta turs

Doček Nove godine u Rimu

Večni grad sa neuporedivim umetničkim blagom, spomenicima arhitekture iz  svih epoha zapadne kulture, centar katoličanstva, a istovremeno živahan i uskovitlan glavni grad Italije – RIM jednostavno mora da se vidi! Grad na Tibru, izgrađen na sedam brežuljaka, ima dugačku, uzbudljivu istoriju koja je ostavila traga u gradskim četvrtima, trgovima, na ulicama, spomenicima i umetničkom blagu, svih mogućih arhitektonskih stilova i umetničkih pravaca. Turisti se guraju oko Fontane di Trevi da bi se osvežili i ubacili nekoliko novčića u taj veličanstveni spoj vode i skulpture, jer se veruje da oni koji to urade mogu biti sigurni da će opet doći u RIM.

Foto: Promo/ Eta turs

U slikovitim brežuljcima Italije smeštena je jedna od najposećenijh regija Toskana, glavni grad FIRENCA – renesansni dragulj.  Krovovi od crvenog crepa, palate od peščanika, crkve, trgovi i mostovi prava su remek-dela. Najpoznatija je po svojoj čuvenoj katedrali, Duomo, njenoj kupoli i plemićkoj porodici Mediči. Naravno, kad ste u Firenci, ne zaboravite da probate chianti, najpoznatiju sortu toskanskog vina, pogotovo nakon dobre večere.  Firenca i njena čuvena blaga čekaju Vas u novogodišnjoj noći po veoma povoljnim cenama

Doček Nove godine - Toskana

Foto: Promo/ Eta turs

Grad svetske slave, mode, dizajna, umetnosti, izvanrednih građevina prošlosti - jedan brzi dan u MILANU oduzme dah.  Milano je poznat po svom bogatstvu istorijskih i savremenih znamenitosti, kao što je Duomo, jedna od najvećih i najgrandioznijih gotskih katedrala u svetu koja svojom raskošnosti, belom fasadom i veličinom, svakog posetioca koji prvi put stoji na trgu Piazza del Duomo ostavlja bez daha. Za doček Nove godine pripremili smo aranžman na bazi 2 noćenja sa doručkom po ceni od samo 99€!

Doček Nove godine - Milano

Nakon proslave Nove godine, preporučujemo da pođete sa nama na putovanje u zlatni Prag. Zamkovi, crkve, palate, kule i mostovi vas kao u bajci vraćaju u slavnu prošlost grada. Ni jedan drugi evropski grad slične veličine nema tako očuvano srednjovekovno jezgro. Karlov most Unesko je uvrstio na listu svetske baštine kao izvrstan primer sekularne gotske kulture. Sa njega se pruža izvanredan pogled na grad  i Hradčane –nekada dom kralja, a danas predsednička palata, koji spada među najlepše građevine ovog grada.. Predah od razgledanja potražite u nekom od brojnih restorana ili pak tradicionalnih čeških pivnica u kojima je neizostavno probati neku od čuvenih čeških piva. Last minute cena paket aranžmana je 99€!

Za sve informacije i rezervacije za novogodišnje aranžmane posetite naš sajt  www.etaturs.rs ili dođite u našu agenciju na adresi Obilićev venac 18 TC City passage lok 6.9. u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA