NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA - Poslednja slobodna mesta za najlepšu noć u godini!

Poslednji je trenutak da ugrabite slobodna mesta za Doček nove godine  u nekoj od evropskih metropola i to po Last minute cenama

  • 1

Kako bismo vam pomogli pri izbor, predlažemo nekoliko atraktivnih destinacija iz ponude agencije „Viva travel“. Krenimo od šarmantne Italije i njenih mnogobrojnih gradova:

VENECIJA -  nevesta mora i kraljica Jadrana, grad vode i mostova, raskošne arhitekture i jedinstvenih ambijenata, bogate istorije i posebne atmosfere. Kako se slavi Nova godina u Veneciji? Možete očekivati spontanost građana i turista koji se pred ponoć okupljaju na  Trgu Svetog Marka. Uz obavezan šampanjac i kuvano vino, spektakularan vatromet i bez petardi proslavlja se dolazak nove godine. Tradicija je i da se dočeka pod maskama, pa najveći plato u centru grada podseća na maskenbal. Budite i vi deo tog čarobnog trenutnka, uputite se 29.12. ili 30.12. na Doček. Paket aranžman od 5 dana košta 85 evraa od 6 dana 105 evra.

Foto: Pixabay

CINQUE TERRE – Fantastična tura na kojoj ćete obići Đenovu, čuvena naselja Cinque Terre, mondenska mesta Francuske rivijere (Menton, Sanremo, Portofino, Rapalo). Mesta još uvek ima, a polazak je 30.12. – cena 145 evra za aranžman od 6 dana.

Foto: Pixabay

RIM - pravo vreme za posetu "večnom gradu" je upravo novogodišnji praznik. Osim dobrog prazničnog shoppinga očekuje vas još bolja zabava na ulicama i trgovima glavnog grada Italije. U Rim možete otputovati autobusom kada je polazak zakazan za 29.12, po ceni od svega 149 evra, ili avionom 28.12. po ceni od 249 evra za paket aranžman.

Egzotična italijanska regija Pulja nudi svoj glavni grad Bari kao savršeno mesto za doček nove godine. U agenciji “Viva travel” organizovan je direktan čarter let sa polaskom 30.12 na 4 dana po sniženoj ceni od 345 evra.  Bićete smešteni u hotelu uz obalu mora u jednom od najlepših bulevara . Na momenat ćete zaboraviti da je decembar i pomisliti da ste na letovanju.

AMSTERDAM  “Venecija na severu Evrope” - godinama privlači brojne putnke koji su u potrazi za unikatnim iskustvom jer je jedan od najinteresantnijih gradova Evrope. Nova godina u gradu zabave pamti se i prepričava. Još malo mesta je ostalo za polazak autobusom 27.12. po sniženoj ceni od 299 evra. Paket aranžman uključuje 9 dana tokom kojih se obilazi i Prag, Roterdam, Hag, Minhen.

Foto: Pixabay

The last but not the least! – MOSKVA i SANKT PETERBURG

Ako želite pravu zimsku idilu tokom novogodišnjih praznika, onda nema bolje od one u Rusiji. Bajkovit ambijent. čarobna atmosfera, gostoprimstvo domaćina očekuje vas u Moskvi i St. Peterburgu. Program od 8 dana sa polaskom 27.12. ima cenu od 499 evra i ostalo je vrlo malo mesta na avionu.

Požurite sa rezervacijama, jer nova godina nam se bliži. Sve informacije o aranžmanima možete dobiti putem telefona 011/78 52 800 ili putem internet adrese www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristina

    17. decembar 2018 | 10:39

    Viva,uvek najbolja,čestitam Vam novu godinu i puno poslovnih uspeha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA