Šarm el Šeik ili tamo gde se umesto skija koriste peraja

Usled velikog interesovanja – obezbeđen još jedan let – 399 evra

  • 1

Usled veoma brzih rezervacija i velikog interesovanja, zbog Vas je, KonTiki Travel obezbedio još jedan polazak!

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Kon Tiki takođe. Zajedno zasigurno ono o čemu sanjate - leto usred zime. Zamenite, sneg i oštrinu košave, vrelim peskom i suncem najprestižnijeg egipatskog letovališta. Čeka Vas još i plivanje, ronjenje, duge šetnje pored mora i susreti s istorijom. Takođe i vrhunski hoteli (4* i 5*), bogate trpeze i srdačni domaćini.

Samo za Vas i zbog Vas, Kon Tiki Travel je obezbedio još jedan polazak do Šarm el Šeika – 04.01.2018. Uverite se i sami da je Šarm uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor.

Paket aranžmani su koncipirani na bazi 7 dana/6 noćenja i pored avio-karte, hotelskog smeštaja, transfera uključuju i predstavnika na srpskom jeziku. Naime, u pitanju su:

SHARM HOLIDAY RESORT 4*, usluga all inclusive - cena 399 evra

Ekonomičan hotel na dobroj lokaciji, nije direktno na plaži, ali svojim gostima nudi mogućnost besplatnog šatl busa do svoje privatne plaže gde su ležalljke i sunobrani i piće besplatni za goste hotela.

Foto: Promo

GRAND OASIS RESORT 4*, usluga all inclusive – cena 529 evra

Veliki resort sa puno sadržaja za decu i odrasle, kompletno je renoviran i svoja vrata ponovo otvara gostima 26.12.2018. Hotel će voditi SAVOY grupacija hotela, što garantuje ozbiljan standard u pitanju kvaliteta i usluge. Veliki hotelski kompleks, sa mnoštvom zelenih površina, lociran 900 metara od poznatog Soho Square-a. Nalazi se na samoj plaži sa pontonima, koji omogućavaju lak prelaz preko korala.

Foto: Promo

HILTON WATERFALLS 5*, usluga all inclusive – cena 655 evra

Hotel iz poznatog lanca, specifičnnog dizajna u kaskadama. Gosti se posebnim panoramskim liftovima spuštaju do plaže ili restorana. Idealan je za parove, kojima je i namenjen.

Foto: Promo

SAVOY HOTEL 5*, usluga all inclusive – 799 evra

Luksuzan hotelski kompleks. Ukras je obale popularnog turističkog centra Shark Bay. Privatna peščana plaža na raspolaganju je gostima, a preko korala se lako prelazi pomoću postavljenih pontona. U neposrednoj blizni je Soho Square, poznata šoping zona sa pregrš prodavnica, restorana, barova i drugih sadržaja.

Foto: Promo

SIERRA HOTEL 5*, usluga all inclusive, cena – 599 evra

Još jedan od hotela iz grupacije SAVOY hotela, namenjen prodicama sa decom. Nudi smeštaj za dvoje dece gratis, puno sadržaja za decu kao što su dečiji klub, dečiji bazen, animacija… Hotel se nalazi u popularnoj regiji koja nosi naziv Shark Bay. Odlično je lociran, na 10 minuta hoda od privatnog dela plaže, u modernoj šoping zoni Soho gde se, pored butika i raznih prodavnica, može pronaći i mnoštvo restorana, barova i drugih sadržaja namenjenim zabavi. Plaža je peščana, sa postavljenim pontonima koji omogućavaju da se lako i brzo pređe preko korala, a hotel je za svoje goste omogućio i besplatni šatl bus koji saobraća do plaže.

Foto: Promo

Ovaj podvodni svet po mnogo čemu jedinstven je na planeti, tako da u Šarm dolaze kako oni željni uživanja u njegovoj lepoti, tako i brojni timovi biologa koji ga izučavaju i doprinose njegovoj zaštiti. Oni objašnjavaju da za ovo bogatstvo i raznolikost života u moru tik uz obalu, treba zahvaliti posebnoj klimi ovog kraja. Prosečne temperature vazduha u ovom periodu se kreću oko 26-29 stepeni, dok je temperature vode za stepen ili dva niža.

Šarm el Šeik je do sredine 20. veka bio malo ribarsko naselje.

Danas ima oko 35.000 stanovnika i preko 200 hotela. Grad se obalom pruža u dužinu od 60 km i ima jednu glavnu ulicu. To je Put mira koji povezuje sve delove ovog grada: Nabk, Šarks Bej, Nama Bej, Hadaba, Old Market (Stari Šarm)…

Centar okupljanja svih gostiju u ovoj regiji je Nama Bej, prostrano šetalište oblika obrnutog latiničnog slova s velikim brojem prodavnica suvenira, kafana, kafića i čajdžinica. Radno vreme prodavnica i mesta za zabavu u Nama Beju je „dok ima gostiju“, a to je do sat ili dva posle ponoći. Za noćobdije u to vreme najveća gužva vlada u Hard Rock kafeu, u kafeu Mali Buda i diskoteci Paša gde se priča završava sa izlaskom sunca...

Za dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetitie najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite nas na društvenim mrežama.

KonTiki Travel Facebook    KonTiki Travel Instagram    KonTiki Travel Twitter

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA