≫ 

Gde na odmor za februarske praznike?

Dok školarci željno iščekuju februarski raspust, turistička agencija "Travelland" se sprema da obraduje sve zaljubljenike u putovanja i uzbudljive avanture. Tokom dugih 17 dana zimskog raspusta možete posetiti neke od najlepših svetskih destinacija, a pravo vreme da odlučite gde ćete ići je upravo sada!

  • 4

Raskošni Dubai mnoge posetioce oduševljava svojim dugim plažama sa najfinijim peskom, čistim morem, kao i pejzažima ukrašenim najneverovanijim građevinama. Ako želite da iskusite duh tradicije i savremenog načina života, ovaj dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata je pravo mesto za vas. Ovog februara, zahvalujući specijalnoj ponudi, u gradu sjaja, luksuza i ekstravagancije možete uživati po ceni već od 465€! Polasci su planirani za 5. i 14.2.2019.

Zemlja osmeha, kako još nazivaju Tajland, odiše pozitivnom energijom i puna je znatiželjnih ljudi širokog osmeha. Poznata je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije, a ko je posetio Tajland doživeo je jedan potpuno drugačiji, slobodniji svet. Na svakom koraku fasciniraće vas pozitivna energija, iznenađujuća pristupačnost najpoznatijim lokalitetima i atrakcijama u čitavoj zemlji, kao i brojne aktivnosti kojima se tamo možete baviti. Utiske o čuvenom noćnom životu dugo ćete prepričavati! Tokom februarskog raspusta, nezaboravne trenutke u Bangkoku i na ostrvu Puket možete doživeti po ceni već od 699€! Polazak je 7. februara!

Idilično ostrvo Kubu krase predivna priroda, kao i neobičan, autentičan i nesvakidašnji način života lokalnog stanovništva. Ostaćete fascinirani kolonijalnom arhitekturom Havane i dugim peščanim plažama najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Ovog februara uživajte u ritmovima salse, kubanskim cigarama, ukusnim specijalitetima lokalne kuhinje, jednostavno prepustite se magiji koja će vas nesumnjivo opčiniti. Uzbudljivo putovanje započinje 6.2.2019., i traje 12 dana sa 9 noćenja na Kubi, a možete ga priuštiti po ceni već od 1299€!

Centar privrede, ekonomije, kulture, mode i turizma Severne italijanske pokrajine Lombardija, Milano, i ove godine čeka na vas. Ono što nikako ne smete propustiti da obiđete su čuveni zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala i druge impozantne građevine. Ljubitelji fudbala imaju priliku da vide veliki stadiion večitih gradskih rivala Intera i Milana, a svi koji uživaju u šopingu mogu posetiti neke od najboljih trgovinskih centara. Uzbudljivih 5 dana sa dva noćenja u prelepom Milanu, uz autobuski prevoz košta sjajnih 79€, a polazak je planiran za 14. februar.

Milano Foto: Pixabay

Ukoliko vas fasciniraju srednjovekovne građevine, pravi izbor za vas je onda Prag"Grad stotinu tornjeva". Sa obe strane reke Vltave koje povezuju čuveni mostovi mogu se videti tornjevi i kupole brojnih katedrala, a sam grad je poznat po tome što ima najočuvanije srednjovekovno gradsko jezgro u Evropi. Šestodnevno putovanje uz autobuski prevoz sebi možete priuštiti po ceni već od 85€! Polazak je zakazan za 13.2.2019. godine.

Na pragu Bliskog Istoka, milione posetilaca godišnje dočeka Istanbul, jedni grad na dva kontinenta. Nastao još u antičko doba, oblikovan od strane više civilizacija, menjajući ime nekoliko puta, danas ponosno čuva tragove svog dugog postojanja. U ovom nestvarnom spoju istoka i zapada, Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. Četiri dana tokom februara, sa tri noćenja u Istanbulu, uz avionski prevoz, možete priuštiti po ceni već od 129€! Agencija "Travelland" organizuje polaske za 7. i 14. februar 2019.

Istanbul Foto: Pixabay

Kada priroda umeša svoje prste, stvara prava umetnička dela! Takva je Kapadokija, regija u Turskoj, čuvena po svojim neobičnim stenskim formacijama vulkanskog porekla, starim preko 40 miliona godina. Nesvakidašnji pejzaž ulepšava na stotine šarenih balona koji lebde iznad neobičnih stena, stvarajući prizor od koga zastaje dah. U zadivljujućem spoju prirodnog fenomena i delovanja ljudskih ruku moći ćete da uživate ovog februara! Šestodnevno putovanje avionom, koje uključuje noćenja u Kapadokiji i Istanbulu, planirano za 8.2.2019., po ceni je već od 299€!

Kapadokija Foto: Tanjug/AP/Emrah Gurel

"Večni grad", kako još nazivaju Rim, krije nestvarna arhitektonska čuda, brojne spomenike i umetnička dela stvarena tokom proteklih 28 vekova. Kaldrmisane ulice vodiće vas do prelepih trgova, muzeja i crkava koje se ponose umetničkim delima neprocenjive vrednosti. Rečima je gotovo nemoguće opisati šta sve možete videti u "Večnom gradu", te stoga dođite u Rim, osvojite ga i dopustite mu da on osvoji vas! Agencija "Travelland" nudi aranžman koji uključuje 5 dana, sa četiri noćenja u Rimu uz avionski prevoz po ceni već od 275€! Putovanje je planirano za 14.2.2019.

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ooooo

    18. januar 2019 | 14:32

    Evo ne znamo gde cemo pre sa ovako dobrim platama!

  • Molica

    18. januar 2019 | 14:30

    Zaista ima mnogo povoljnih aranzmana. Sad bukvalno za smesne pare, moze da se obidje evropa

  • Stefan85ar

    18. januar 2019 | 20:35

    Na Taru, naravno, rezervisana jos jesenas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA