≫ 

I First i Last minute cene za putovanja u maju i junu

Paket aranžmani već od 79 evra. Ukoliko se niste odlučili gde ćete provesti predstojeće praznike ili razmišljate o letovanju, predlažemo vam destinacije koje su po sadržaju vrlo atraktivne, a ujedno i cenovno najpovoljnije

  • 0

Ostalo je još malo slobodnih mesta za paket aranžmane najposećenijih evropskih metropola, kako poručuju iz agencije „Viva travel“. Nije čudno ako se kaže da je ovo zaista pravi momenat za rezervaciju istih, jer su cene snižene.

A kada se to desi, poznato je da naši turisti ne gube vreme i priliku.

Budimpešta – „Kraljica Dunava“. Paket aranžman od 4 dana sa polascima 27.04. i 01.05. po sniženoj LAST MINUTE ceni od 109 evra. Budimpeštu povezuje veliki broj mostova sa leve i desne strane, a najimpozantiniji je Lančani most, koji je značajan za ujedinjenje Budima i Pešte.

Da li ste znali da je u Mađarskoj duga tradicija izrade vrhunskog porcelana? Ponesite iz Budimpešte kao uspomenu neku od rukotvorina Herend porcelana. Ljubitelji dobre hrane sigurno neće ostati gladni, jer je na meniju čuveni mađarski gulaš, paprikaš, pašteta od guščije džigerice, doboš torta, žarbo kocke...

Bolonja se u Italiji smatra gastronomskom prestonicom, a špageti bolonjeze i bolonjske lazanje su specijaliteti poznati u celom svetu. Kafana ima na svakom koraku.

Za polazak 29.04. organizovan je autobuski aranžman od 6 dana po ceni od 135 evra.

Za one sa istančanim ukusom, ali kada je moda u pitanju, Milano je mesto koje će udovoljiti vašim prohtevima. Dovoljno je reći da ukoliko ovde ne nađete ono što želite, budite sigurni da ga nema nigde u svetu. Paket aranžmani na 5 i 6 dana za prolećne praznike imaju snižene cene – Milano 28.04. (79 evra), Milano 25.04. i 30.04. (od 99 evra).

Rim je standarno u ponudi agencije “Viva travel” tokom cele godine, a za 30.04. je ostalo još malo slobodnih mesta za autobuski aranžman na 6 dana po ceni od 165 evra.

Foto: Promo

Maj je savršen mesec za putovanja gde god to bilo. Naša preporuka je opet Italija ali njen južniji deo. Krenite od Napulja, glavnog grada regije Kampanija. Grad ne ispunjava baš estetske kriterijume na kakve smo navikli u italijanskim gradovima, ali je zato vrlo interesantan i poseban. Na ovom putovanju posetićete još i Pompeju, čaroban Sorento, Amalfi, Positano, Kapri. Avionski aranžman je zakazan za 17.05. na pet dana (cena 365 evra).

- Španija pod nogama -

Kao novo u ponudi agencije “Viva travel” ističe se program za Valensiju sa polaskom 25. maja, direktnim čarter letom.

Valensija je jedan od najstarijih španskih gradova. Centar je turističke oblasti Kosta del Azar, poznate kao i Obala pomorandžinog cveta. Boravak u Valensiji je pilika i za uživanje na promenadama najatraktivnijih gradova popularne Bele obale – Costa Blanca.

U ovom periodu podjednako se razmišlja i o predstojećoj letnjoj sezoni.

”Viva travel” je pripremila i FIRST MINUTE ponude za polaske u maju i junu. Popusti za aranžmane u Turskoj (čarter letovi) idu i do 35%, a izbor luksuznih hotela u Antalijskoj i Egejskoj regiji je širok. Prvi avionski polazak je zakazan za 09.06. a najniža cena hotelskog smeštaja od 10 noćenja je 214 evra. Usluga je obično polupansionska i all inclusive. Sadržaj hotela je raznovrstan, a zabava za decu i odrasle zagarantovana.

Foto: Promo

Još niže cene smeštaja mogu se naći za hotele u Egiptu. Naime, paket aranžmani za polaske 31.05. i 10.06. su na popustu od 10%. Najniža cena smeštaja od 10 dana uz all inclusive uslugu je 110 evra, a promo cena avio karte sada iznosi 239 evra, umesto 269 evra.

Nije lako odlučiti se ni za neku od grčkih destinacija kojih u ponudi agencije “Viva travel” ima više od 20. Autobuski aranžmani imaju svoje popuste do 20% (KRF, 10 noćenja / 29.05.).

Za Lefkadu, Pargu, Sivotu i polazak 05.06. ostvarujete 10% popusta za rane rezervacije. Zaljubljenicima u ostrvska letovanja je još teže, ali ćemo im olakšati izborom onih avionskih paket aranžmana koji su takođe na popustu:

SKIJATOS / Avion + 10 noćenja / 11.06.

KEFALONIJA / Avion + 10 noćenja / 13.06.

KRIT / Avion + 10 noćenja / 14.06.

PARGA i LEFKADA / Avion + 10 noćenja / 16.06.

Za sve detaljne informacije i rezervacije možete se obratiti agenciji na adresi Krunska 48 u Beogradu ili Železnička 13, u Novom Sadu (tel: 011/78 52 800; 021/21 55 315)

Želimo vam dobar odmor i srećan put!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA