Umorni ste od istih destinacija? Experience Pro Travel vas vodi na Tenerife po super ceni!

Veliki broj Evropljana otkrio je ovo zeleno ostrvo vulkanskog porekla i našao tu svoju drugu domovinu

  • 1

Oni koji su imali sreće da posete i dobro upoznaju ovaj mali raj poželeli su da ga, ako ne trajno nasele, obavezno još jednom obiđu, makar na samo desetak dana. Iskoristite i vi svoju šansu i posetite Tenerife sa Experience Pro Travelom po neverovatnoj ceni od 793 EUR, polazak 30.maja, za 10 noćenja, hotelom na plaži i uključenim obilaskom Moskve s ručkom u povratku.

Kanarska ostrva leže ispred severozapadne obale Afrike i pripadaju Španiji. Najveće od njih su Tenerife. Čista idila za ljubitelje sunca gde se  cele godine temperature kreću od 18 – 30 C,  pa nije ni čudo da Tenerife nazivaju i Ostrvom Sreće. Nekada omiljeno sklonište gusara, kolevka čuvenog plavookog plemena Guanča, dom vulkana Teide, a danas omiljeno letovalište svetskih putnika sa svih strana sveta!

Experience Pro Travel Foto: Shutterstock

Ostrvo sreće, ostrvo večitog proleća, ostrvo večne mladosti su samo neki od naziva za ovo parče Kanarskog raja. Takodje i ostrvo suprotnosti gde sever ima manje sunčanih dana dana od juga, gde se prepliću vulkanski i polupustinjski pejzaži, plantaže banana i badema, miris cveta Margarite i neobičnost čuvenog Zmajevog drveta. Preplitanje nestvarnih prirodnih pejzaža sa prelepim plažama, dobrim domaćinima, ukusne kuhinje, zvucima Flamenka, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Experience Pro Travel Foto: Shutterstock

Costa de la Adeya gde vas Experience Pro Travel vodi ovog puta, prostire se na 10km dugoj rivijeri. Grad sa nestvarnom mešavinom arhitektura. Kineskih, Indonežanskim, Mavarskih, sa Grčkim stubovima ili u obliku piramide. Zelena i cvetna zona ostrva, sa bezbroj palmi, kaktusa, nepreglednim drvoredima i fontama. Jednostavan spoj prirode i onoga što su stvorile ljudske ruke. Za ljubitelje dobrog zalogaja, Costa de La Adeya nudi nebrojeno puno restorana u kome neizbežno treba probati lokalni specijalitet: krompir koji se kuva u morskoj vodi (u ljusci), pa zapeče, a na kraju zalije sosom i služi uz koziji sir. Pečena banana takodje, kao i rum od meda! O vinima i da ne pričamo! Kako bi upotpunili doživljaj oka i duše, ukusa i mirisa obavezno probati Taraconte čuveno vino Tenerife, kao i Malvasiu iz Lancerote.

Experience Pro Travel Foto: Shutterstock

Onima koji zadovoljstvo pruža pokret i akcija, Experience Pro Travel iz Costa de la Adeye nudi brojne izlete! Obilazak planine Teide, simbol ostrva, a ujedno i najviši vrh Španije, poznata  po modroj lavi koja se javlja na 2.000 metara nadmorske visine, ali i po cvetu Margarite koji tu raste. Takodje i obilazak Santa Kruz de Tenerife, prestonica (211.000 stanovnika) i važna luka poznata po prodavnicama parfema, satova i nakita, predmeta od kože, rukotvorina od čipke. Na gradskom obodu je i divna plaža Tenerife nasuta peskom iz Sahare. Kako boraviti na Španskom tlu, a ne otići na Flamenko večeru? Uz rajske ukuse lokalne kuhinje upotpuniti dušu Flamenko ritmom. Takodje nudimo i obilazak čuvenih Zoo Parkova, akvarijuma, botaničkih bašta, krstarenja, šetačkih planinskih tura...

Experience Pro Travel Foto: Shutterstock

Mi smo svoj raj na zemlji pronašli! Pridružite nam se! Naš sledeći polazak je 30.maja. Rezervišite svoje mesto na vreme, pozovite 011/ 401 00 60 ili posetite naš veb sajt.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA