Ana je dobila "najlepši posao na svetu": Zarađivaće uživanjem u najlepšim pogledima, jelima, istorijskim lokalitetima Srbije

Jedina obaveza joj je da izveštava o putovanjima putem društvenih mreža

  • 2

Apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka Ana Kostadinović dobila je "najlepši posao na svetu" i tri meseca putovaće po Srbiji i o toj avanturi izveštavati na društvenim mrežama.

Ana je posao dobila na konkursu koji je objavio Serbian Adventures, platforma za online rezervisanje turističkih tura po Srbiji.

Ana Kostadinović Ana Kostadinović, Foto: privatna arhiva

Njen posao biće da obiđe više od 200 turističkih destinacija u zemlji, uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija, upozna se sa običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u Srbiji. 

Ana Kostadinović Ana je apsolvent novinarstva, Foto: privatna arhiva

Kako se navodi u saopštenju Serbian Adventures-a, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njena jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Stručni žiri sastavljen od turističkih radnika, eksperata za komunikaciju i društvene mreže, ocenio je da je Ana najuspešnije predstavila njeno viđenje lepota Srbije i svoje spremnosti i veštine da ih promoviše u javnosti.

Ana Kostadinović Ona će obići više od 200 destinacija u Srbiji, Foto: privatna arhiva

Namera organizatora je, navode, da se promoviše turistička ponuda Srbije.

"Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih lepota i istorije i kulturne baštine. Konkurs je potvrdio naše uverenje da Srbija ima šta da ponudi, a da kod nas ima ljudi spremnih i veštih da tu ponudu predstave na jedan nov način", stoji u saopštenju.

Ana Kostadinović Ana 25. maja kreće na put po Srbiji, Foto: privatna arhiva

Na konkurs su stigle 143 prijave, a u uži izbor odabrano je njih 10.

Na "najlepši posao u Srbiji" Ana kreće 25. maja i na putu ostaje do 25. avgusta, a njeni izveštaji moći će da se prate na kanalima i nalozima Serbian Adventures na Fejsbuku, Instagramu, Jutjub kanalu, Tviteru i sajtu serbianadventures.com.

(Telegraf.rs/Tanjgu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    16. maj 2019 | 21:40

    Ko joj daje platu? Iz budžeta?

  • Perke

    17. maj 2019 | 06:48

    Sve je ovo lijepo, i putovanja i piskaranja i avanture i blogovanje, ali ima li mlada Ana djecu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA