≫ 

Specijalne ponude: Leto u Hurgadi od 92 evra, GRATIS smeštaj za decu u Grčkoj i Turskoj

Jeste li spremni za leto!? Grčka, Turska, Egipat, Italija, Španija, sjajna letovališta, odličan smeštaj, provereni vodiči i uslovi plaćanja koji odgovaraju svakome. Last minute ponude, aranžmani sniženi i do 50%, GRATIS smeštaj za decu u pojedinim hotelima…

  • 0

Letnja sezona je zvanično startovala u turističkim agencijama, jer su se realizovali prvi polasci za odmor u Grčkoj. Svi koji su se odlučili za letovanje u maju mogu čak imati i besplatan smeštaj od 10 noćenja uz kupljenu autobusku kartu. To je slučaj sa Neos Marmarasom i vilom Parthenon za polazak 29.05.

Isti termin rezervisan je za polazak na jedno od najlepših grčkih ostrva. Zahvaljujući bogatoj istoriji, zelenilu i snažnoj vezi sa ostatkom Evrope, Kerkira, Corfu ili Krf, kako ga mi nazivamo, je veoma popularno ostrvo među srpskim turistima već duži niz godina. Agencija “Viva travel” spremila je ponude kojima je teško odoleti. Za polazak 29.05. cena smeštaja od 10 noćenja može iznositi 22€, dok je u pojedinim vilama smeštaj za decu GRATIS. Besplatan je smeštaj i za odrasle u četvorokrevetnim studijima i apartmanima – vile Platania, Vasiliki, Alexakis, Aleksandros.

Viva travel Foto: Viva travel

-Nakon uspešno realizovani prolećnih putovanja širom Evrope i to u najvećem broju do sada, nastavljamo da brinemo o našim putnicima. Verni ljubitelji Grčke i Italije mogu izabrati neku od aktuelnih Last minute ponuda za polaske u maju i početkom juna. Turska i Hurgada postale su veoma tražene letnje destinacije ove sezone za koje smo takođe pripremili popuste i specijalne cene.  – poručuju iz agencije “Viva travel”.

Luksuzani hoteli uz takozvanu all incluse uslugu i bogat sadržaj za celu porodicu nalaze se uz obalu Crvenog mora. Sezonu u Hurgadi agencija “Viva travel” otvara akcijom specijalnih cena. Čarter letom za 31.05., boravak od 10 noćenja u nekom od hotela sa 3* ili 4* može koštati od 92€, dok je za polazak 10.06. cena smeštaja od 127€. Promo cena avio karte je 239€.

Viva travel Foto: Viva travel

Hotel Elysees Dream Beach 4* ima najnižu cenu ali visoku ocenu kvaliteta. Lepo uređena privatna plaža, raznovrstan sadržaj za rekreaciju, relaksaciju i zabavu gostiju svih uzrasta je ono što odlikuje ovaj hotel.

Hilton Hurgada Resort 5* je hotelski kompleks smešten u južnom delu nove turističke zone Memša. Hotel se nalazi na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži sa marinom, a gosti naravno bez doplate koriste ležaljke i suncobrane. Hotel ima u svom sastavu 4 bazena sa 3 tobogana za odrasle i čak 9 za decu.

Hotel lociran na obali Crvenog mora je Sea Gull 4* i nudi tačno ono što vam treba. Omogućava vam kompletan komfor i privatnost na svojoj plaza. Usluga je all inclusive, a obroci u gotovo svim hotelima se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Ponuda hotelskog smeštaja je zaista široka i raznovrsna, a posebno kada je reč o turskoj rivijeri. Turci su narod koji je jedan od najkontradiktornijih na svetu, što u slučaju turizma i nije tako loše. Sa jedne strane imamo tradiciju do koje veoma drže i neguju je, a sa druge strane vode računa da njihovi hoteli odišu luksuzom i svemu što nosi moderno doba. Alanja, Antalija, Kemer, Side krase Antalijsku obalu a za taj deo Turske agencija “Viva travel” je spremila najniže cene aranžmana. Za polazak 09.06. cena smeštaja za 10 noćenja se kreće od 96€, dok je avio karta 209€. Glavna karakteristika hotela je GRATIS smeštaj za decu do 14 godina. Hoteli kao preporuka su: Mesut hotel 4*, Acar htel 4*, Oba Time 3*, Sweet Park hotel 3*…  Prodično letovanje u Turskoj se itekako isplati.

Viva travel Foto: Viva travel

Svoje letovanje možete plaćati na odloženo čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. A podsećamo vas da nikako ne putujete bez putnog zdravstvenog osiguranja.

Svi zainteresovani za letnje aranžmane se mogu informisati preko internet stranice www.vivatravel.rs ili mogu posetiti poslovnice agencije na adresi Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA