Evo gde u Turskoj možete letovati na bazi all inclusive već od 450 evra po osobi

Ako biste pitali gde je pravi odmor na moru, Turska bi se sigurno visoko kotirala na listi odgovora.

  • 0

Beskrajno veliki hoteli, toplo more i široke plaže ono su što krasi tursku obalu, a većini će sve to pasti u drugi plan nakon što iskusi uslugu i više nego gostprimljivih Turaka.

Tu je i faktor novca i praktičnosti - ako ne želite da razmišljate o hrani i nosite previše novca za džeparac onda su all inclusive usluga i Turska pravi izbor za vas.

Pa, hajde da vidimo kako se kreću cene i gde je ta usluga najpristupačnija ove godine. U obzir smo uzeli cene na početku jula, sedam noćenja, na bazi All inclusive usluge.

Antalijska rivijera tradicionalno drži visoku cenu što ne iznenađuje ako uzmemo u obzir da se neki od najboljih hotela u Evropi nalaze upravo u antalijskom naselju Lara i susednom Beleku. Tako se all inclusive usluga u hotelu sa pet zvezdica (drugih nema) kreće već od 750 evra po osobi, a u Beleku od 800. All inclusive usluga u ovim hotelima ne obuhvata samo doručak, ručak i večeru, već i užine, neograničeno ispijanje pića na plaži, korišćenje pekara u sklopu hotela, doslovno svega što vam padne na pamet.

turska grčka taverna hotel all inclusive foto: pixabay.com

Side i Kemer se ove godine manje-više nalaze u istom cenovnom rangu, pa tako uslugu all inclusive nude i hoteli sa tri zvezdice, ali i oni od pet, te se cena kreće već od 550 evra po osobi.

Popularna Alanja uglavnom nudi hotele sa tri zvezdice na bazi all inclusive i možda je među ostalim turističkim paketima i najpovoljnija, pa su tako prosečne cene 400 evra po osobi. Slična situacija je i u Bodrumu koji se ove godine vratio na velika vrata s razlikom što tamo po istoj ceni hoteli koji nude ovu vrstu usluge imaju 4 i 5 zvezdica.

Povoljan je i Marmaris gde za samo 450 evra u proseku možete u mnogo hotela sa pet zvezdica uplatiti all inclusive uslugu.

Ukoliko krećete sa detetom na put 90 odsto hotela ima sličnu politiku da dete do dve godine ne plaća ništa, a deca do 12 godina upola cene.

(Tara Tomović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA